Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ θα βρίσκεται δίπλα στις δίκαιες διεκδικήσεις για ασφαλές σχολείο (video)«Η μάχη της λαϊκής οικογένειας για ένα καλύτερο αύριο των παιδιών της, μπορεί να γίνει νικηφόρα»

 

 

Μήνυμα για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς έστειλε σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Στη δήλωσή του εξέφρασε τη δέσμευσή του πως το κόμμα θα βρεθεί δίπλα στους αγώνες τα σχολεία να είναι ασφαλή και να δίνουν ουσιαστική μόρφωση και καλλιέργεια στα παιδιά.

«Ευχόμαστε καλή, δημιουργική και αγωνιστική χρονιά σε όλο τον κόσμο της εκπαίδευσης. Ειδικά σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες, που γεννούν ακόμα μεγαλύτερη ανασφάλεια, λόγω των μεγάλων ευθυνών της κυβέρνησης και του υπουργείου Παιδείας. Στους μαθητές που έχουν όνειρα για το παρόν και το μέλλον. Που θέλουν να μορφωθούν, να αθληθούν, να δημιουργήσουν.

Στους γονείς που έχουν προσδοκίες, αλλά και ανησυχία, ειδικά για το πώς ανοίγουν τα σχολεία. Στους εκπαιδευτικούς, που ειδικά φέτος φορτώνονται και άλλες ευθύνες, γιατί η κρατική ευθύνη είναι αυτή που ουσιαστικά λείπει», δήλωσε ο γ.γ. του Κομμουνιστικού Κόμματος. Και πρόσθεσε: «Η μάχη της λαϊκής οικογένειας για να δημιουργήσει ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά της, μπορεί να γίνει νικηφόρα».


Επίσης, σημείωσε πως «οι αγωνίες και τα όνειρα των μαθητών μπορούν να βρουν διέξοδο. Η προσδοκία των εκπαιδευτικών να μορφώσουν ουσιαστικά τους μαθητές, μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Το ΚΚΕ δεσμεύεται ότι θα βρεθεί δίπλα στους αγώνες, στις δίκαιες διεκδικήσεις που απαιτούν το αυτονόητο της εποχής μας. Τα σχολεία να είναι ασφαλή. Τα σχολεία να δίνουν ουσιαστική μόρφωση και καλλιέργεια στα παιδιά μας».

Views: 2

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *