Κρύψτε τα ραγίσματα από τους τοίχους σας με τους πιο έξυπνους τρόπους!Τα ραγίσματα στους τοίχους μπορούν να κρυφτούν με έξυπνους τρόπους ή μπορούν να αξιοποιηθούν στη διακόσμηση ακριβώς όπως είναι. Ψάξαμε και βρήκαμε έξυπνες ιδέες που θα σας δώσουν έμπνευση για να «αξιοποιήσετε» κατάλληλα τα ραγίσματα των τοίχων σας.

 

Βάψτε με ειδική τεχνοτροπία τον τοίχο σας Υπάρχει ειδική τεχνοτροπία που αφού βάψετε με αυτήν τον τοίχο σας, όλος ο τοίχος θα μοιάζει σαν να είναι γεμάτος ραγίσματα. Επομένως, αν τα ραγίσματά σας είναι αρκετά μην μπείτε στη διαδικασία να τα κρύψετε. Βάψτε τα και αναδείξτε τα.

 

 

Τοποθετήστε αυτοκόλλητα πάνω στο ράγισμα Αξιοποιήστε το ράγισμα για να τοποθετήσετε με ειδικό τρόπο αυτοκόλλητα. Βάλτε αυτοκόλλητα από πουλάκια και λουλούδια πάνω στο ράγισμα χρησιμοποιώντας το ως καλώδιο, ως κλωνάρι ή ό,τι άλλο θέλετε.


 

 

Gallery πινάκων Αν το ράγισμα είναι μικρό τότε με έναν πίνακα μπορείτε να το καλύψετε. Αν είναι πιο μεγάλο, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια gallery πινάκων. Αν τα ραγίσματα είναι πολλά και συνεχόμενα, φτιάξτε μια gallery όπως αυτή της φωτογραφίας που ο κάθε πίνακας φαίνεται να μπαίνει μέσα στον άλλον.

 

 

Κάντε το ράγισμα έργο τέχνης Αντί να κρύψετε ένα μεγάλο ράγισμα, βάλτε το μέσα σε κάδρο για να δημιουργήσετε τη δική σας ξεχωριστή και ιδιαίτερη τέχνη.

 

 

Ρολόγια και καθρέφτες Άλλη μια έξυπνη ιδέα είναι τα διακοσμητικά ρολόγια και οι καθρέφτες. Μπορείτε και σε αυτήν την περίπτωση να χρησιμοποιήσετε έναν καθρέφτη ή μια gallery καθρεφτών. Αν ο τοίχος σας είναι γεμάτος με ραγίσματα μπορείτε επίσης να τον «ντύσετε» εξ’ολοκλήρου με καθρέφτη.

 

 

Ταπετσαρία Βάλτε ταπετσαρία σε περίπτωση που δεν θέλετε να φαίνονται καθόλου τα ραγίσματα. Καλύψτε όλο τον τοίχο ή μέρος του τοίχου με μια ωραία ταπετσαρία που θα δώσει στιλ στο χώρο σας κρύβοντας ταυτόχρονα όλες τις ατέλειες.

 

 

Φτιάξτε ένα δικό σας έργο από αυτοκόλλητες ταινίες Ανάλογα με το σχήμα των ραγισμάτων μπορείτε να εμπνευστείτε και να φτιάξετε ένα δικό σας έργο τέχνης χρησιμοποιώντας αυτοκόλλητες ταινίες.

 

πηγή: spirossoulis.com

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *