Από σήμερα τέθηκε σε ισχύ η άρση της απαγόρευσης των διαπεριφερειακών μετακινήσεων και ήδη αυξήθηκαν τα δρομολόγια που πραγματοποιεί το ΚΤΕΛ Σερρών.

Πιο συγκεκριμένα, όπως μας ενημερώνει ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ, Ηλίας Παπαγεωργίου, τα δρομολόγια προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη διπλασιάστηκαν, ενώ προστέθηκαν και πολλά ακόμη δρομολόγια για περιοχές και εντός του νομού Σερρών.

Άλλο ένα δρομολόγιο προστέθηκε και προς την Καβάλα και αντίστροφα, ενώ αναμένεται να αυξηθούν από την ερχόμενη εβδομάδα και τα δρομολόγια προς την πόλη της Δράμας.

Οι Σερραίοι θα μπορούν από την ερχόμενη Παρασκευή να μετακινούνται και σε παραθαλάσσιες περιοχές με δρομολόγια προς την Αλεξανδρούπολη και την Τούζλα.

Στα ΚΤΕΛ Σερρών τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας κατά της μετάδοσης του κορωνοϊού, ενώ μέχρι τις 24 Μαΐου θα υπάρχει 65% πληρότητα στα λεωφορεία, κάτι που ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ ευελπιστεί να αλλάξει, εφόσον γίνεται «επιστροφή στην κανονικότητα.»

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.