ΚΤΕΛ Βόλου: Viral η διαφήμιση με το «μεγάλο και μακρύ» – Τι λέει ο ΠρόεδροςViral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες το σποτάκι των Αστικών Συγκοινωνιών Βόλου με τη χαρακτηριστική, πιθανώς προκλητική, έκφραση «είναι μεγάλο και μακρύ». Ο Πρόεδρος των Αστικών Συγκοινωνιών, κ. Ευαγγελινός Νίκος, μίλησε σχετικά με αυτό.

 

 

Συγκεκριμένα, στο διαφημιστικό σποτάκι που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες εντύπωση προκαλεί η έκφραση «είναι μεγάλο και μακρύ». Ο Πρόεδρος των Αστικών Συγκοινωνιών Βόλου απάντησε στο ερώτημα σχετικά με την πιθανή σεξιστική ερμηνεία που μπορεί να αποδοθεί στο συγκεκριμένο μήνυμα. Επισήμανε, λοιπόν, πως «Σαφώς δεν υπάρχει καμία τέτοια πρόθεση και το βίντεο είναι καθαρά χιουμοριστικό».

Ο κ. Ευαγγελινός μάλιστα σε δηλώσεις του προς το Dikaiologitika News υπογράμμισε πως σκοπός της εταιρείας ήταν να πείσει όλους τους πολίτες και ιδιαιτέρως τους νέους ανθρώπους να χρησιμοποιήσουν τις αστικές συγκοινωνίες και να αφήσουν στο σπίτι το αυτοκίνητο.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως η ιδέα για το ευφάνταστο σποτ είναι από την αντίστοιχη εταιρεία αστικών συγκοινωνιών στη Δανία, η οποία είχε γυρίσει το 2012 ένα παρόμοιο βίντεο με ιδιαίτερη και άκρως επιτυχημένη απήχηση στο κοινό.


«Μέσα από το σχετικό σποτάκι φαίνεται πως το αστικό λεωφορείο είναι υψηλών προδιαγραφών και επομένως μπορεί να αντικαταστήσει επάξια την άνεση του αυτοκινήτου» συμπληρώνει ο ίδιος.

Τέλος, τόνισε πως «θέλαμε να εξιτάρουμε τον κόσμο και θεωρούμε πως αυτό το σποτ ήταν το καταλληλότερο».

Πηγή dikaiologitika.gr

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *