- Διαφήμιση -

Κυκλοφορεί η δεύτερη έκδοση του βιβλίου “Κι όμως το πιστεύω” του Ευάγγελου Πούλιου (video)

Το καινούριο ανοιξιάτικο τεύχος του meta magazino κυκλοφόρησε  στην πόλη των Σερρών.


Με ανοιξιάτικη αύρα, με πολλή αισιοδοξία, με συνεντεύξεις και απόψεις  ανθρώπων που έχουν κάτι ξεχωριστό να πουν και με πολλά άλλα θέματα. Ανάμεσα τους ξεχωρίζει το ειδικό αφιέρωμα στον επιχειρηματία και συγγραφέα κ. Ευάγγελο Πούλιο καθώς πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το τρίτο του βιβλίο  με τίτλο “κι όμως το πιστεύω” του οποίου  μάλιστα η πρώτη έκδοση εξαντλήθηκε και ήδη κυκλοφορεί η δεύτερη .

Διαβαίνοντας τα “μονοπάτια της σκέψης” ο συγγραφέας θέλει με το νέο του βιβλίο “κι όμως το πιστεύω” να μας ταξιδέψει, με την ταχύτητα της σκέψης, ανάμεσα στο εδώ και το μέλλον αλλά και με ιστορικές αναφορές σε σημαντικά γεγονότα και  πως αυτά επηρέασαν  τους λαούς και την ανθρωπότητα. Στις εξελίξεις και τις αλλαγές και πως σηματοδοτούν την σημερινή εποχή.

Ο  συγγραφέας  όμως εχει στο επίκεντρο τον άνθρωπο και εμβαθύνει στις πραγματικές ανάγκες του. Τις βαθιά ανθρώπινες αξίες, την αγάπη, τον αλτρουισμό την συντροφικότητα και την αξία της ανιδιοτελούς προσφοράς. Οι εξελίξεις και οι ραγδαίες αλλαγές προκαλούν άγχος και στρες και τρέχουμε πίσω από αυτές αντί να τις αξιοποιούμε και να τις μετατρέπουμε σε ωφέλιμα εργαλεία που να υπηρετούν τον άνθρωπο και όχι ο άνθρωπος αυτές.

Πρέπει, μας λέει με απλά λόγια ο συγγραφέας, να παραγάγουμε “αυτόνομη σκέψη” ο καθένας μας και όχι ομογενοποιημένη και κατευθυνόμενη από αλλότρια κέντρα. Να θέσουμε  ως προτεραιότητα την ποιοτική διαχείριση του χρόνου μας για να απολαύσουμε τα 1.000 χρόνια της ζωής μας.

Ο Ευάγγελος Πούλιος γεννήθηκε στις Σέρρες. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Nikolae Titulescu, (Craiova, Ρουμανία), κάτοχος διδακτορικού τίτλου του ίδιου Πανεπιστημίου και συγγραφέας των 

βιβλίων «Fundamentele Civile ale contractelor comerciale de intermediere in dreptul roman si i dreptul elen» και «Στα μονοπάτια της σκέψης». Συμμετείχε ως legal expert σε αρκετά κοινοτικά έργα της Ανατολικής Ευρώπης και Ασίας .Είναι Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας B&F Group (BSB & Lynne). Επιπλέον, είναι Αντιπρόεδρος της Τράπεζας της Κεντρικής Μακεδονίας και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΥΡΩΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Α.Ε. Ζει και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

- Διαφήμιση -Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Exit mobile version