Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν έχω σχέση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη (βίντεο)

«Δεν έχω προσωπικές σχέσεις με επιχειρηματίες, δεν έχω φιλίες με επιχειρηματίες» τόνισε ο πρωθυπουργός

 

Ερώτηση, για τις σχέσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, δέχθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της 84ης ΔΕΘ. Ο πρωθυπουργός -μεταξύ άλλων- τόνισε ότι δεν έχει καμία ιδιαίτερη σχέση με τον κ. Μαρινάκη.

«Τον χαιρέτησα μπαίνοντας στο ξενοδοχείο, όπως χαιρέτησα καμιά εκατοστή άλλους που βρίσκονταν εκεί» είπε, για να προσθέσει: «Δική μου δουλειά είναι να θέτω κανόνες. Δεν έχω προσωπικές σχέσεις με επιχειρηματίες, δεν έχω φιλίες με επιχειρηματίες. Δουλειά μας είναι να καθορίζουμε τους όρους του επιχειρηματικού παιχνιδιού και από εκεί και πέρα όλοι πρέπει να συμμορφώνονται με αυτό το πλαίσιο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός. Ο ίδιος επισήμανε ότι έχει πιο παραγωγικά πράγματα να κάνει, τονίζοντας πως δεν του αρέσει να σχολιάζει αυτά τα οποία λέγονται ή γράφονται στο διαδίκτυο.

Σημειώνεται ότι το βράδυ του Σαββάτου ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον επιχειρηματία να συνομιλεί με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη (στην ίδια παρέα βρισκόταν και ο Αλέξης Κούγιας).Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *