Κυρίζογλου: “Για άλλη μία φορά έβαλα μπροστά το “εμείς” αντί του “εγώ”

Στο αποτέλεσμα των εκλογικών διαδικασιών για την ανάδειξη του νέου 31μελους Διοικητικού Συμβουλίου και του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ αναφέρεται με δήλωσή του ο δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης,

 

Κεντρικο

Λάζαρος Κυρίζογλου, ο οποίος ήταν υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο “Σύγχρονοι Ισχυροί Δήμοι” που απέσπασε και την απόλυτη πλειοψηφία των εδρών, λαμβάνοντας τη δεύτερη θέση πίσω από τον δήμαρχο Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου.

 

“Σήμερα η αυτοδιοικητική μας παράταξη «Σύγχρονοι Ισχυροί Δήμοι» πέτυχε μια μεγάλη νίκη και χαίρομαι που συνέβαλα σε αυτή, γιατί για άλλη μια φορά έβαλα μπροστά το «εμείς» αντί του «εγώ». Μολονότι οι δεσμεύσεις περί ουδετερότητας και απουσίας κυβερνητικών και κομματικών παρεμβάσεων δεν τηρήθηκαν, εγώ θα επιμείνω, κόντρα στα «νέα ήθη», να τηρώ τις υποσχέσεις μου και θα σεβαστώ το αποτέλεσμα της κάλπης”, τονίζει ο κ.Κυρίζογλου.

 Παράλληλα, εύχεται στον δήμαρχο Τρικκαίων και στο νέο Δ.Σ. να πετύχουν στο έργο τους και να ανταποκριθούν στις ανάγκες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

 

“Η χώρα χρειάζεται μία ισχυρή, διεκδικητική και αποτελεσματική Τοπική Αυτοδιοίκηση. Αυτό απαιτούν οι συνάδελφοι αυτοδιοικητικοί και οι πολίτες και από αυτό κρινόμαστε. Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους μου από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι αγνά, χωρίς ιδιοτέλεια, άντεξαν στις πιέσεις και στήριξαν την υποψηφιότητα μου”, προσθέτει στη δήλωση του ο δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *