Λίφτινγκ στο Κέντρο Υγείας Σιδηροκάστρου μετά από 20 χρόνια (video)

Ολοκληρώνονται τις επόμενες ημέρες οι εργασίες συντήρησης που είχαν ξεκινήσει στα μέσα περίπου του Μάη στο Κέντρο Υγείας Σιδηροκάστρου.

 

Voreia 350×250

Η πρωτοβάθμια μονάδα φροντίδας είχε να συντηρηθεί σχεδόν 20 ολόκληρα χρόνια. Από την 4η Υγειονομική Περιφερεία δόθηκε το ποσό των 1.200 ευρώ μετά από εισήγηση του Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Χρήστου Χαϊδευτού και όλο αυτό το διάστημα έγινα σημαντικές παρεμβάσεις εντός και εκτός του κτηρίου.

 

Γάζες, σύριγγες, ράμματα, επιθέματα και οροί υπάρχουν στα ντουλάπια της νοσηλευτικής μονάδας. Για μια ακόμη φορά ο κος Χαϊδευτός κάνει γνωστό ότι στο Κέντρο Υγείας υπάρχει πληθώρα από καινούργια μηχανήματα ακόμη και για τα επείγοντα περιστατικά ενώ το χειρουργικό είναι πλήρες.

 «Στόχος μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών» σημειώνει ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας. Αναφερόμενος στο ιατρικό προσωπικό ο ίδιος υποστηρίζει ότι οι ειδικοί ιατροί είναι έξι στο αριθμό ενώ θα έπρεπε αν ήταν συνολικά 16 σημειώνοντας ότι στο νομό Σερρών είναι το μόνο κέντρο υγείας με τους λιγότερους ειδικούς ιατρούς.

 

 

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *