- Διαφήμιση -

Λίστα με ονόματα 37 τζιχαντιστών έστειλε ο Ερντογάν στη Λιβύη

Λίστα με ονόματα 37 τζιχαντιστών έστειλε ο Ερντογάν στη Λιβύη

Ο διευθυντής του Συριακού Παρατηρητηρίου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (SOHR), Ραμί Αμπντουλραμάν αποκάλυψε ότι έχει στην διάθεσή του ονόματα και αποδεικτικά στοιχεία για 37 μαχητές του ISIS που οι μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας (ΜΙΤ) έχουν στείλει στην Λιβύη και άλλες περιοχές της Βορείου Αφρικής.

 

 

Σημείωσε ότι η Τουρκία έχει στρατολογήσει τζιχαντιστές τους οποίους έστειλε μέσω των αεροδρομίων της Κωνσταντινούπολης και του Γκαζιάντεπ. Όμως, μέχρι στιγμής φαίνεται ότι το καθεστώς Ερντογάν έχει εξαπατήσει τους μισθοφόρους τζιχαντιστές αφού όπως αποκαλύπτεται στην μελέτη μέχρι στιγμής έχουν λάβει μόλις 400 δολάρια έναντι 2.000 δολαρίων που τους είχαν τάξει ως μηνιαίο μισθό.

Μέχρι στιγμής, πάνω από 200 μισθοφόροι μαχητές έχουν σκοτωθεί από τις δυνάμεις του Χάφταρ στην Λιβύη. Όλες τις λεπτομέρειες τις δημοσιεύει στον επίσημο ιστότοπο, almarsad.co.

 

Το φλεγόμενο UAV

 

Ακόμη ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος (UAV) κατέρριψαν οι δυνάμεις του Χάφταρ νότια του Μπάνι Γουάλιντ, μία περιοχή νοτιοανατολικά της Τρίπολης. Σύμφωνα με τι εικόνες πρόκειται για ένα TB-2 Bayraktar, αυτά δηλαδή που κατασκευάζει ο γαμπρός του Ερντογάν, Μπεράτ Αλμπαϊράκ.

 

 

πηγή enikos.gr

Exit mobile version