Μ.Γ.Σ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ: Τουρνουά ρομποτικού ποδοσφαίρου στη θέση του 7ου Τουρνουά ΑκαδημιώνΟ Μ.Γ.Σ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ ΛΌΓΩ COVID-19 θα πραγματοποιήσει τo *Tournament Rοbotic Football M.G.S.P* στους μικρούς ποδοσφαιριστές στο πλαίσιο του *7ου Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου 2020* Στις εγκαταστάσεις του τμήματος *Rοbotic Football M.G.S PANSERRAIKOS*

Στις 19 Οκτωβρίου, πραγματοποιείται εργαστήρι “ΡΟΜΠΟΤΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ” στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, από τις 12 το πρωί.

Η *Rοbotic Football M.G.S PANSERRAIKOS* τμήμα του «RS Robot Sports» προτείνει αυτό εργαστήρι στο οποίο λαμβάνουν μέρος Σερραίοι αθλητές και νέοι πρόσφυγες Yezidi. Και οι δύο θα συνεργαστούν και θα δημιουργήσουν «αθλητές ρομπότ», θα μάθουν επίσης για τα αθλήματα του μέλλοντος και την εφαρμογή της ρομποτικής στον αθλητισμό.

 

Αυτή η πρωτοβουλία: “Football and diversity in Digital era” διοργανώνεται από την PRAXIS, το FARE Network σε συνεργασία με το τμήμα αθλητικής ρομποτικής του Πανσερραϊκού και τον οργανισμό INTESO.

Τα robo- kit, εξοπλισμός εκπαιδευτικού συστήματος, αποτελούν χορηγία της ΘΕΡΜΗΣ- ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΣΗ ΣΕΡΡΩΝ.

Σκοπός του εργαστηρίου είναι να γνωρίσουν οι νέες και οι νέοι το περιβάλλον της αθλητικής ρομποτικής ποδοσφαίρου και να δημιουργήσουν αθλητές-ρομπότ βασισμένα στις ηθικές αρχές και αξίες της διαπολιτισμικότητας και της συνύπαρξης.
Τι είναι το FARE Αυτόν τον Οκτώβριο το #FootballPeople επιστρέφει! Από τις 8 έως τις 22 Οκτωβρίου 2020 η εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης “Football People Weeks” θα πραγματοποιηθεί στις Σέρρες.

Ο διεθνής οργανισμός FARE πραγματοποιεί για μια ακόμη χρονιά, τη μεγαλύτερη εκστρατεία-πρωτοβουλία για κοινωνική αλλαγή και ποικιλομορφία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. O οργανισμός FARE καταπολεμά την ανισότητα στο ποδόσφαιρο και φέρνει την κοινωνική αλλαγή μέσω του αθλητισμού, το #FootballPeople είναι μια ευκαιρία να ενωθούμε ενάντια στον ρατσισμό, το σεξισμό, την ομοφοβία και για την ένταξη, την ποικιλομορφία και την αλλαγή».


Η εβδομάδα ποδοσφαίρου ενώνει τους υποστηρικτές, τους συλλόγους, τους παίκτες, τις μειονοτικές ομάδες και τις κοινότητες για να υπερασπιστούν την ισότητα και συμπερίληψη. Ο FARE επιβεβαιώνει ότι οι ακτιβιστές του #Football People είναι ενωμένοι στην αγάπη τους για το παιχνίδι και η πεποίθηση ότι το ποδόσφαιρο ανήκει σε όλους και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία θετικών αλλαγών.

Η πόλη των Σερρών είναι ένα από τα σημεία όπου θα πραγματοποιηθεί αυτή η μεγάλη εκστρατεία.

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *