- Διαφήμιση -

Μασέρ είχε καταγράψει με κρυφή κάμερα 900 γυναίκες την ώρα που ξεντύνονταν (video)

Μασέρ είχε καταγράψει με κρυφή κάμερα 900 γυναίκες την ώρα που ξεντύνονταν

Στη φυλακή ο 50χρονος

Περισσότερες από 900 γυναίκες, την ώρα που ξεντύνονταν, είχε καταγράψει ένας μασέρ, χρησιμοποιώντας μια κρυφή κάμερα. Ο άντρας οδηγήθηκε στη φυλακή για τις πράξεις του, όπου θα παραμείνει για τέσσερα χρόνια.

Ο 50χρονος Julian Roddis χρησιμοποίησε καταγραφικό μηχάνημα, το οποίο έμοιαζε με ρολόι, προκειμένου να συγκεντρώσει 2.000 βίντεο πελατών του σε διάστημα δύο ετών.

Ο Βρετανός Roddis παρακολουθούσε τα βίντεο μέσω ενός USB που έβαζε στο λάπτοπ του.

Οι σοκαριστικές ενέργειές του αποκαλύφθηκαν όταν μία από τις γυναίκες υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το ρολόι και το έψαξε στο διαδίκτυο. Εκεί βρήκε μια ίδια συσκευή με κρυμμένη κάμερα.

Ο άντρας συνελήφθη και το ρολόι κατασχέθηκε. Η αστυνομία σύντομα ανακάλυψε 2.000 αρχεία βίντεο.

Ο Roddis ομολόγησε ότι κατέγραφε τις γυναίκες και σε βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ηδονοβλεψία. Δήλωσε ένοχος ενώπιον του δικαστηρίου στις 30 Απριλίου και χθες ανακοινώθηκε η ποινή του: τέσσερα χρόνια στη φυλακή.

Η ντετέκτιβ Helen Keighley, η οποία ερεύνησε την υπόθεση, ανέφερε: «Πολλοί θα διαβάσουν για αυτή την υπόθεση και θα σκεφτούν ότι όσα συνέβησαν σε αυτές τις γυναίκες ήταν ένας εφιάλτης. Μπορώ μόνο να φανταστώ τον τρόμο της γυναίκας όταν ανακάλυψε ότι το ρολόι στο δωμάτιο του μασάζ ήταν στην πραγματικότητα κάτι απαίσιο.

Ο Roddis παραβίασε την εμπιστοσύνη εκατοντάδων γυναικών, καταγράφοντάς τες. Ελπίζω η καταδίκη να δώσει στις γυναίκες αυτής της υπόθεσης μια αίσθηση ότι κάτι έκλεισε και να τους επιτρέψει να προχωρήσουν».

- Διαφήμιση -Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Exit mobile version