Μαξίμου: Ο Μητσοτάκης καταδικάζει τη βία, αρκεί να μην προέρχεται από την ακροδεξιάΕπίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ με αφορμή τη δήλωση του για την επίθεση Ρουβίκωνα στο ΣτΕ, εξαπέλυσε το Μαξίμου, υπενθυμίζοντας ότι ο Μητσοτάκης δήλωσε πως «η βία στην Ελλάδα προέρχεται αποκλειστικά από την Αριστερά»

«Ο κ. Μητσοτάκης καταδικάζει τη βία από όπου και αν προέρχεται, αρκεί να μην προέρχεται από την ακροδεξιά», επισημαίνει, σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, σχολιάζοντας τη δήλωση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας για την επίθεση του Ρουβίκωνα στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

«Δεν τόλμησε καν ο κ. Μητσοτάκης να διαγράψει τον κ. Καμπόσο, που είπε για τη φασιστική επίθεση στον Γ. Μπουτάρη πως «αυτά παθαίνουν οι προδότες»» σημειώνει και προσθέτει:

elections
NIKOS ZAPARAS
ΒΛΑΧΟΣ
Green Cola
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Kompoloi

«Με Σαμαρά, Γεωργιάδη και Βορίδη καταλαβαίνουμε τη δύσκολη θέση του κ. Μητσοτάκη. Θυμάται τη βία μόνο κάθε φορά που ο Ρουβίκωνας προβαίνει σε παραβατικές και προφανώς καταδικαστέες ενέργειες. Δεν μας κάνει εντύπωση όμως. Είναι ο άνθρωπος που δήλωνε πως «η βία στην Ελλάδα προέρχεται αποκλειστικά από την Αριστερά»».


Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *