Ούτε στην… Κρήτη δεν κάνουν τόσες συλλήψεις για παράνομη οπλοκατοχή οι αστυνομικοί, που πέρασαν μέσα σε δυο 24ωρα χειροπέδες σε συνολικά ένδεκα άτομα σε περιοχές της Θράκης και άλλα τρία στην Καβάλα! Σε βάρος τους σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Στην Ξάνθη αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν έναν 38χρονο μετά από έρευνα στην κατοικία του όπου κατέσχεσαν ένα πιστόλι κρότου με ένα αβολίδωτο φυσίγγιο στον γεμιστήρα, ένα εξάρτημα εκτόξευσης φωτοβολίδων, δυο φωτοβολίδες και μια θήκη όπλου και σε χωριό της Ξάνθης συνέλαβαν έναν 39χρονο που είχε ένα πιστόλι κρότου.

Στην Κομοτηνή, οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 38χρονο που είχε στο σπίτι του ένα πιστόλι κρότου– αερίου με 40 φυσίγγια, ένα εξάρτημα εκτόξευσης φωτοβολίδων και τρεις γεμιστήρες και έναν 32χρονο στην κατοικία του οποίου βρέθηκαν ένα πιστόλι κρότου– αερίου με γεμιστήρα, ένα εξάρτημα εκτόξευσης φωτοβολίδων και τρεις φωτοβολίδες.

Σε ένα χωριό του Έβρου, αστυνομικοί του τμήματος Φερών συνέλαβαν έναν 64χρονο όταν βρήκαν στο σπίτι του ένα πιστόλι κρότου– λάμψης και 62 φυσίγγια. Στο Διδυμότειχο, αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν έναν 46χρονο που κατείχε ένα πιστόλι κρότου με θήκη και ένα εξάρτημα εκτόξευσης φωτοβολίδων και έναν 50χρονο που επίσης είχε ένα πιστόλι κρότου και ένα εξάρτημα εκτόξευσης φωτοβολίδων.

Στην Αλεξανδρούπολη, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 66χρονος και ένας 56χρονος που κατείχαν οκτώ όπλα κρότου με 12 φυσίγγια στους γεμιστήρες και δυο εξαρτήματα εκτόξευσης φωτοβολίδων, ένας 54χρονος που κατείχε δυο πιστόλια κρότου με 50 φυσίγγια και θήκες και εξαρτήματα εκτόξευσης φωτοβολίδων και ένας 69χρονος που είχε στο σπίτι του ένα πιστόλι κρότου με γεμιστήρα και 38 φυσίγγια και ένα εξάρτημα εκτόξευσης φωτοβολίδων.

Αλλά και σε χωριά της Καβάλας, αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν έναν 55χρονο, έναν 47χρονο και έναν 61χρονο, που είχαν συνολικά στα σπίτια τους πέντε πιστόλια κρότου– αερίου με 54 φυσίγγια και τρία εξαρτήματα εκτόξευσης φωτοβολίδων. Όλα τα όπλα, τα φυσίγγια και οι φωτοβολίδες κατασχέθηκαν και οι δράστες οδηγήθηκαν στους κατά τόπους εισαγγελείς.

protothema.gr


Views: 9