Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που συνέβησαν την Δευτέρα 15 Ιουνίου στις Σέρρες όπως τα κατέγραψε η δημοσιογραφική ομάδα του Epiloges.tv

 

 Δειγματοληψίες από Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στις Σέρρες (video)

Κλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας βρέθηκε το πρωί στον Δήμο Σερρών προκειμένου να πραγματοποιήσει προληπτικούς ελέγχους σε εργαζόμενους των κοινωνικών δομών του Δήμου. Η κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στις Σέρρες έως και αύριο στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων περιορισμού της επιδημίας του κορωνοϊού που διενεργεί σε πανελλαδικό επίπεδο.

 

 Σέρρες: Άνοιξαν τα σύνορα- Εντατικοί έλεγχοι του ΕΟΔΥ και ουρές χιλιομέτρων (video)

Από σήμερα παύει να ισχύει η καραντίνα των επτά ημερών για όσους εισέρχονται στην Ελλάδα, διευκολύνοντας έτσι τη μετακίνηση Βουλγάρων, Ρουμάνων αλλά και Σέρβων τουριστών. Ωστόσο , ουρές χιλιομέτρων σχηματίστηκαν στα σύνορα του Προμαχώνα και η ταλαιπωρία των οδηγών ήταν πολύωρη.

 


Σέρρες: Κόβεται ο μισθός των προσφύγων -Τους ζητούν να φύγουν από την δομή (video)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν οι πρόσφυγες γιεζίντι στη δομή των Σερρών. Οι πρόσφυγες διαμαρτύρονται γιατί διακόπτεται εντός του Μαρτίου η παροχή επιδομάτων και φιλοξενίας στους πρόσφυγες που έχουν πάρει άσυλο και όπως λένε θα βρεθούν στο δρόμο.

 

Τροχαίο με ανατροπή αυτοκινήτου στην Νέα Ζίχνη Σερρών – Τραυματισμένη μια γυναίκα

Τραυματισμένη απεγκλωβίστηκε η οδηγός επιβατικού ΙΧ οχήματος, συνεπεία τροχαίου, σήμερα, ύστερα από εκτροπή και ανατροπή του οχήματός της, επί της Εθνικής Οδού Σερρών – Δράμας, στη Νέα Ζίχνη Σερρών.

 

Σέρρες: Πρεμιέρα για τις Πανελλαδικές 2020- Τι λένε οι μαθητές (video)

Πρεμιέρα για τις Πανελλαδικές 2020, σήμερα με τους υποψήφιους των Γενικών Λυκείων που διαγωνίστηκαν στη Νεολληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία. Για τους εξεταζόμενους με το παλιό σύστημα έπεσε θέμα με άρθρο του συγγραφέα Αλέξη Σταμάτη για την ανάγνωση.

 

 Από σήμερα η ΟΠΚΕ στην Ηράκλεια- Χατζηβασιλείου: Όλοι οι βουλευτές στηρίζουμε αυτές τις προσπάθειες (video)

Από απόψε το βράδυ υλοποιείται η δέσμευση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη για ενίσχυση της αστυνόμευσης στο δήμο Ηράκλειας. Με δύο βάρδιες μόνιμα κλιμάκια της ΟΠΚΕ και ένας αξιωματικός θα βρίσκονται στο αστυνομικό τμήμα για τη μείωση της εγκληματικότητας και έτσι ένα χρόνιο πρόβλημα του δήμου , βρήκε τη λύση του.

 

 Σέρρες: Εθελοντική αιμοδοσία των φίλων του ΠΑΟΚ «ΒΙΣΑΛΤΕΣ» στην Νιγρίτα (video)

Παγκόσμια ημέρα αιμοδότη η 14η Ιουνίου και χθες οι φίλοι του ΠΑΟΚ «ΒΙΣΑΛΤΕΣ» τίμησαν την ημέρα πραγματοποιώντας την 21η εθελοντική αιμοδοσία του συλλόγου στο Κέντρο Υγείας της Νιγρίτας. Στην εθελοντική αιμοδοσία συμμετείχε και ο γνωστός τραγουδιστής Μάκης Δημάκης

 

Serres Voices: Υπάρχει αγάπη- 40 Σερραίοι Καλλιτέχνες ενωμένοι σε ένα υπέροχο τραγούδι (video)

H ομάδα Serres Voices δημιουργήθηκε εν μέσω καραντίνας από το Γιώργο Παντσουράκη σε συνεργασία με το Νίκο Φιλέντα με στόχο την ένωση διάφορων καλλιτεχνών και όχι μόνο, από όλα τα είδη της μουσικής, ώστε να περάσει το μήνυμα της ελπίδας για τις καλύτερες ημέρες που έρχονται, παρά την πανδημία και τις δυσκολίες.

Δήμος Σερρών – Συγκροτήθηκε η ΔΑΕΚΑΣ

Το πρωί της Πέμπτης, 11 Ιουνίου, συγκροτήθηκε στο Δημαρχείο Σερρών η Ανώνυμη Εταιρεία Κτηματικής Αξιοποίησης του Δήμου Σερρών (ΔΑΕΚΑΣ), με Πρόεδρο την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Πολιτισμού του Δήμου Σερρών, κα Σωτηρία Πάνου-Αναστασιάδου, και Αντιπρόεδρο τον κ. Δημήτρη Γιαννάκη, Α΄ Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Σερρών.

 

 

 

Views: 15