Έφτασε στη Γερμανία ο μικρός Πάρις!Με μια συγκινητική ανάρτηση ο πατέρας του μικρού Πάρη Οικονομίδη, ο οποίος πάσχει από λευχαιμία, ευχαρίστησε όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για βοήθεια, ώστε ο μικρός να ταξιδέψει σε ειδικό κέντρο στη Γερμανία για να θεραπευθεί.

 

 

Οι προσπάθειες όλων έπιασαν τόπο κι ο μικρός Πάρις βρίσκεται ήδη στο Μίνστερ της Γερμανίας και κάνει τις πρώτες εξετάσεις στο νοσοκομείο για να προχωρήσουν στη θεραπεία συνέχεια.

 

 


 

 

 

 

Στην ανάρτηση αναφέρεται: «Το πρώτο τεράστιο βήμα έγινε. Το μεγάλο αρχικό ποσό που χρειάζονταν για να περάσουμε την είσοδο κατατέθηκε χθες και από βδομάδα τα υπόλοιπα. Με το πρώτο αεροπλάνο ο Πάρις κάνει ήδη τις πρώτες του εξετάσεις στο Μίνστερ της Γερμανίας. Αυτή η ευκαιρία για να παλέψει δεν θα του είχε δοθεί ποτέ αν δεν ήσασταν όλοι εσείς. Γνωστοί, φίλοι, συγγενείς, συμπατριώτες, συνάδελφοι, και προπάντων όλοι εσείς που ενώ η μοίρα δεν μας είχε φέρει να συναντηθούμε ποτέ γίνατε ένα με την αγωνία μας. Εσείς όλοι τον σηκώσατε ψηλά. Ο Πάρις μας από σήμερα είναι και ο δικός σας Πάρις. Η αλληλεγγύη νίκησε. Η αγάπη και η ευγνωμοσύνη για όλους σας έχει αρχή αλλά δεν έχει τέλος! Οι μεγάλες μάχες μόλις ξεκίνησαν και είστε συμπολεμιστές μας!!!».

 

 

Υπενθυμίζεται ότι ο μικρός Πάρις νοσηλευόταν έως τώρα στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης, ωστόσο την Μ. Πέμπτη η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε. Γι’ αυτό τον λόγο οι δικοί του άνθρωποι ζήτησαν τη βοήθεια του κόσμου, για να μπορέσουν να συγκεντρωθούν χρήματα και να μεταφερθεί σε ειδικό κέντρο, στη Γερμανία, πράγμα που έγινε.

 

 

thestival

 

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *