Μέχρι αύριο οι δηλώσεις για την συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις(video)

Μέχρι την Τρίτη 2 Απριλίου 2019, παρατάθηκε η περίοδος υποβολής της αίτησης-δήλωσης των μαθητών και απόφοιτων που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις.

 

Στο μεταξύ το υπουργείο Παιδείας, ανακοίνωσε το πρόγραμμα των πανελλαδικών εξετάσεων, οι οποίες ξεκινούν στις 6 Ιουνίου, με πρώτα τα επαγγελματικά λύκεια οι μαθητές των οποίων θα διαγωνισθούν στο μάθημα της νεοελληνικής γλώσσας .

 

 

 Σύμφωνα με τον προϊστάμενο B/θάθμιας εκπαίδευσης το χρονικό διάστημα που υπολείπεται είναι μικρό , αλλά αρκετό ώστε οι υποψήφιοι να μπορέσουν να καλύψουν κάποιες αδυναμίες τους κάνοντας επαναλήψεις, εφόσον είχαν φροντίσει να προετοιμάσουν κατάλληλα όλη την προηγούμενη περίοδο.

 

Οι γονείς πρέπει να είναι δίπλα στα παιδιά τους αυτή την περίοδο και να τα βοηθούν ώστε να νιώθουν πιο δυνατά κι όποιος έχει προετοιμαστεί κατάλληλα θα πετύχει το στόχο του.

 

Τις σχετικές εγκυκλίους και τα αντίστοιχα υποδείγματα, οι υποψήφιοι μπορούν να βρουν στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου, www.minedu.gov.gr, στον σύνδεσμο «Εξετάσεις».

 

 

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *