Μεγάλη στρατηγική συνεργασία του IEK ΠΑΣΤΕΡ με τον ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Το ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ, στο πλαίσιο της στρατηγικής του, για σύναψη συνεργασιών με διακεκριμένους επιστημονικούς και ερευνητικούς φορείς που αποσκοπούν στην προαγωγή του εκπαιδευτικού, κοινωνικού και ερευνητικού του έργου, προχωρά σε μια σημαντική σύναψη συνεργασίας, με το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ.

 

Ένα ιστορικό ποδοσφαιρικό σωματείο, με μακρά πορεία στον ελληνικό αθλητισμό, που φέτος γιορτάζει τα 55 χρόνια από την ίδρυση του.

Το ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ, ενισχύει την συνεργασία αυτή, με παροχή υποτροφιών και επιδότηση διδάκτρων, σε όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, που αποτελεί τη ναυαρχίδα της συνεργασίας μας, καθώς και σε ολόκληρη την οικογένεια, του πολυαθλητικού συλλόγου ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, που, διατηρεί συνολικά 13 ενεργά τμήματα.

Η προσφορά της συνεργασίας αυτής, είναι σημαντική, καθώς παρέχεται, η δυνατότητα να σπουδάσουν το αντικείμενο της επιλογής τους, όλοι οι νέοι αθλητές, τα μέλη και οι απλοί φίλαθλοι της ομάδας, των Σερρών.

Επιπλέον, στόχος μέσα από αυτή τη συνέργεια, είναι η προώθηση και η βελτίωση της εκπαιδευτικής κατάρτισης του τομέα Αθλητισμού του ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ, όπου θα συνδιοργανώνονται ημερίδες, διαλέξεις και εξειδικευμένα σεμινάρια, απευθυνόμενα, σε σπουδαστές και αποφοίτους του ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ καθώς και σε επαγγελματίες του κλάδου, των σπορ.

 Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *