Σε μια αποκάλυψη-βόμβα προχώρησε ο Υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Παναγιώτης Τσακλόγλου σχετικά με τις νέες επικουρικές συντάξεις.

Μειωμένες θα είναι οι νέες επικουρικές συντάξεις σύμφωνα με τον Υφυπουργό  Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Παναγιώτη Τσακλόγλου, ο οποίος μίλησε στη εφημερίδα “Καθημερινή”.  Ο  Υφυπουργός , δήλωσε ότι “Σε περίπτωση αρνητικών αποδόσεων, το κράτος εγγυάται ότι η σύνταξη θα είναι ίση με τις εισφορές που καταβλήθηκαν”!!«Αυτό το μοντέλο της κεφαλαιοποιητικής επικουρικής σύνταξης, όπως το αποκάλυψε για πρώτη φορά ο αρμόδιος Υφυπουργός, συνιστά σύστημα λεηλασίας τού μόχθου των ασφαλισμένων, στους οποίους το κράτος -χωρίς τόκους και χωρίς κατοχύρωση τής σύνταξης- θα εγγυάται μόνο(;) τις εισφορές σημειώνει με ανακοίνωσή της, η ΕΝΥΠΕΚΚ. Η ΕΝΥΠΕΚΚ, μετά τη αποκάλυψη από τον κ.Τσακλόγλου, καλεί την κυβέρνηση να μην θεσπίσει την κεφαλαιοποίηση της επικουρικής σύνταξης, αλλά να ενισχύσει γενναία το υπάρχον δημόσιο αναδιανεμητικό σύστημα της Δημόσιας Επικουρικής Ασφάλισης. 

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.