Μικάελ Σουμάχερ: Στο Παρίσι για κυτταροθεραπεία ο Γερμανός

Μικάελ Σουμάχερ: Ο Γερμανός πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 μεταφέρθηκε η Δευτέρα το μεσημέρι με ασθενοφόρο από τη Γενεύη.

 

Μικάελ Σουμάχερ: Σε νοσοκομείο στο Παρίσι για θεραπεία στα χέρια του ειδικευμένου στην κυτταροθεραπεία γιατρού Φιλίπ Μενασέ μεταφέρθηκε, σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα την Δευτέρα (9/9) το απόγευμα ο Μίκαελ Σουμάχερ. Ο Γερμανός επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, όπως αναφέρει η «Le Parisien», μεταφέρθηκε στις 16.40 ώρα Ελλάδος στο νοσοκομείο «Ζορζ Πομπιντού» με ένα ασθενοφόρο από τη Γενεύη, όπου ζει με την οικογένειά του.

Πιο συγκεκριμένα, η εφημερίδα αναφέρει πως ο Σουμάχερ μεταφέρθηκε με φορείο και ότι το πρόσωπο και το σώμα του ήταν καλυμμένα με ύφασμα, για να μη γίνει αντιληπτός. Επίσης, το φορείο συνόδευαν από το ασθενοφόρο μέχρι το κτίριο του νοσοκομείου τουλάχιστον δέκα άτομα. Ο Μίκαελ Σουμάχερ εισήχθη στην Καρδιοχειρουργική και Αγγειοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου, όπου εικάζεται ότι θα τον αναλάβει ο διάσημος καρδιοχειρουργός Φιλίπ Μενασέ.

Οι πληροφορίες από το γαλλικό Μέσο τονίζουν ότι η θεραπεία θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τρίτη (10/9) και ο Γερμανός επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 θα αποχωρήσει την Τετάρτη από το νοσοκομείο. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μενασέ είναι σπεσιαλίστας στην κυτταροθεραπεία σε περιπτώσεις ανεπάρκειας καρδιάς και ήταν ο πρώτος γιατρός που είχε κάνει το 2014 μεταμόσχευση εμβρυικών κυττάρων από ξένους δότες στην καρδιά ενός ασθενή, που είχε πάθει έμφραγμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της γαλλικής εφημερίδας, ο Σουμάχερ κάνει εδώ και μεγάλο διάστημα κυτταροθεραπεία, η οποία λειτουργεί αποτρεπτικά στις φλεγμονές, ενώ επισκέφθηκε αυτόν τον χρόνο άλλες δύο φορές το νοσοκομείο Ζορζ Πομπιντού στο πλαίσιο αυτής της αγωγής. Υπενθυμίζεται πως ο Μίκαελ Σουμάχερ υπέστη στις 29 Δεκεμβρίου του 2013 ένα πολύ σοβαρό ατύχημα σε χιονοδρομικό κέντρο στις γαλλικές Άλπεις. Από τότε βρίσκεται σε διαδικασία αποκατάστασης στη βίλα του στις όχθες της λίμνης της Γενεύης και δεν έχει εμφανιστεί στη δημοσιότητα.Πηγή pagenews.gr

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *