Μωησιάδης για Υπουργείο Πολιτισμού : “Μας δουλεύουν …”(video)Με αυστηρότητα αλλά και σαρκασμό απάντησε ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Γιάννης Μωυσιάδη, στη χθεσινή ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού για την εξέλιξη των εργασιών στον τύμβο Καστά της Αμφίπολης.

 

Σύμφωνα με τον κ. Μωυσιάδη, από πλευράς Περιφέρειας οι μόνες πιέσεις που ασκήθηκαν ήταν για να ξεκινήσουν οι εργασίες, οι οποίες καθυστερούσαν κι από εκεί και πέρα δεν υπήρξε άλλη παρέμβαση

«Όλα αυτά που λένε είναι μυθεύματα και νομίζω ότι χρειάζεται απύθμενο θράσος για να λέγονται τέτοιες ανακρίβειες, οι οποίες είναι εμφανέστατες » δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών.

 

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού ότι οι εργασίες στο μνημείο έχουν ξεκινήσει και βαίνουν με γρήγορους ρυθμούς,  έκανε έξαλλο τον κ. Μωυσιάδη, ο οποίος χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα, τόνισε:


«Ούτε λίγο ούτε πολύ λένε ότι δουλεύουν αυτή τη στιγμή. Όντως δουλεύουν, απλά ξέχασαν να βάλουν μία αντωνυμία το «μας δουλεύουν», γιατί στην ουσία με την ανακοίνωσή τους έχουν το θράσος να μας δουλεύουν. Όταν έχουν περάσει 4 χρόνια και μας λένε ότι αυτά τα 4 χρόνια με εργώδεις προσπάθειες ετοίμαζαν μελέτες, έκαναν έρευνες κ.λπ. πάλι μας δουλεύουν. Λυπάμαι για την κατάντια του υπουργείου».

 

 

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *