Μπαλαρίνα των Μπολσόι ίσως δολοφονήθηκε και το πτώμα της διαλύθηκε σε οξύΥπόθεση θρίλερ στη Ρωσία

Έξι χρόνια από την εξαφάνιση της 25χρονης μπαλαρίνας των μπαλέτων Μπολσόι, Όλγκα Ντεμίνα και η υπόθεση παραμένει ανοιχτή. Οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες εκτιμούν πως η όμορφη μπαλαρίνα δολοφονήθηκε, διαμελίστηκε και τα κομμάτια της σορού της διαλύθηκαν σε θειικό οξύ.

Η ανακοίνωση για την εξαφάνιση της 25χρονης μπαλαρίνας
Ως ύποπτος για το στυγερό αυτό έγκλημα θεωρείται ένας άνδρας, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν αισθησιακές φωτογραφίες της 25χρονης, με τις οποίες εκτιμάται ότι την εκβίαζε.

Ο Μαλκάζ Ντζαβόεβ ήταν πρώην ατζέντης της και φέρεται να είχε ερωτικό δεσμό με την Όλγκα. Μάλιστα το διάστημα πριν από την εξαφάνισή της, δεχόταν υπέρογκα χρηματικά ποσά από εκείνη.

Ο άνδρας συνελήφθη το 2017 στη Μόσχα, αφού προηγουμένως είχε εκδοθεί στη Ρωσία από τη Γερμανία, όπου είχε διαφύγει. Μάλιστα αυτή τη στιγμή εκτίει ποινή κάθειρξης 5,5 ετών για απάτη.

Πηγή που δεν κατονομάζεται φέρεται να δήλωσε στην εφημερίδα Κομσομόλσκαγια Πράβντα ότι ο Ντζαβόεβ εκμυστηρεύτηκε σε άγνωστο άτομο ότι το πτώμα της άτυχης μπαλαρίνας «διαμελίστηκε και διαλύθηκε σε οξύ», ενώ τα υπολείμματα πετάχτηκαν πιθανώς σε πηγάδι, που βρίσκεται κοντά σε λίμνη.


Αστυνομικός φέρεται μάλιστα να δήλωσε πως το οξύ δε διαλύει τελείως τα πάντα και γι’ αυτό οι έρευνες συνεχίζονται ώστε να βρεθούν πιθανόν ορισμένα θραύσματα οστών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο ύποπτος μαζί με τον πατέρα του φέρονται να είχαν αγοράσει θειικό οξύ από βιομηχανική πηγή, κάτι που ενισχύει τις υποψίες των αστυνομικών, ότι αυτός κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση της Ντεμίνα.

Λίγο πριν την εξαφάνισή της, ο Ντζαβόεβ φέρεται να την είχε πείσει να πάει μαζί του στη Μόσχα για να χορέψει σε ένα νυχτερινό κλαμπ για ένα γκρουπ επιχειρηματιών.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι δολοφόνησε την μπαλαρίνα στις 20 Αυγούστου 2014 σε ένα διαμέρισμα και ότι η δολοφονία της ήταν προμελετημένη.

Πηγή: star.gr

Views: 16

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *