- Διαφήμιση -

Μπόγδανος: Ντρέπομαι Σάκη, το είδα τώρα πρώτη φορά (video)

Μπόγδανος: Ντρέπομαι Σάκη, το είδα τώρα πρώτη φορά

«Αν θα άλλαζα ένα πράγμα θα ήταν η τοξικότητα που ένιωσα εκείνη την περίοδο»

Για τη σχέση του με τον νικητή του Survivor Σάκη Κατσούλη μίλησε ο Ηλίας Μπόγδανος, στην πρώτη του συνέντευξη στο Love it. Μάλιστα απολογήθηκε για όσα άσχημα είχε πει για τον Σάκη και τη Μαριαλένα.

«Η χειρότερή μου στιγμή ήταν όταν είχαν φύγει τα παιδιά στα μεγάλα έπαθλα για Μαϊάμι. Ένιωσα ότι έχανα τον εαυτό μου τελείως. Ένιωθα μια τοξικότητα μέσα μου. Η χειρότερη μου στιγμή ήταν όταν μίλησα άσχημα για τον Σάκη και τη Μαριαλένα. Ντράπηκα για τον εαυτό μου. Όταν συζητάς ένα πράγμα συνέχεια, το κρατάς μέσα σου. Αν θα άλλαζα ένα πράγμα θα ήταν η τοξικότητα που ένιωσα εκείνη την περίοδο. Το καλό είναι ότι επειδή ένιωθα τύψεις, έπιασα τον Σάκη και του μίλησα ανοιχτά “φίλε είχα ξενερώσει τέρμα που με κέρδιζες“…», είπε ο Ηλίας Μπόγδανος.

Εκείνη την ώρα εμφανίστηκε στο παράθυρο ο Σάκης Κατσούλης.

«Ντρέπομαι Σάκη. Το είδα τώρα και στην τηλεόραση πρώτη φορά», είπε ο Ηλίας. «Εσύ δεν έχεις να ντρέπεσαι για τίποτα» του απάντησε ο νικητής του Survivor. «Το κλίμα στην παραλία με είχε κάνει να σας βλέπω σαν εχθρούς» είπε ο Ηλίας Μπόγδανος

Πηγή newsbeast.gr

- Διαφήμιση -Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Exit mobile version