8.9 C
Serres

ΝΔ για Βαρεμένο: Ο «Πολακισμός» έχει γίνει γραμμή στον ΣΥΡΙΖΑ

Date:

«Φαίνεται ότι ο «πολακισμός» έχει γίνει πλέον η γραμμή για όλο και περισσότερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ σχετικά με την ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Βαρεμένου.
Και επισημαίνει: «Ο πρωθυπουργός με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων επισκέφθηκε το προηγούμενο Σάββατο το καταφύγιο για άστεγα και εγκαταλελειμμένα ζώα στην Ηλιούπολη κι έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη η οποία θα προβληθεί αύριο.

Όταν ο κ. Βαρεμένος κάνει το χυδαίο λογοπαίγνιο “να μη λένε ότι δεν νοιάζεται για όσους πεθαίνουν σαν το σκυλί στ’ αμπέλι” δεν προσβάλλει μόνο τον πρωθυπουργό. Εκείνους που πρωτίστως προσβάλλει είναι τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που δίνουν νύχτα-μέρα αγώνα στα νοσοκομεία να περιθάλψουν ασθενείς και να σώσουν ζωές. Αναμένουμε από τον κ. Ηλιόπουλο να μας πει αν οι αθλιότητες του  κ. Βαρεμένου είναι κι επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠολιτικήΝΔ για Βαρεμένο: Ο «Πολακισμός» έχει γίνει γραμμή στον ΣΥΡΙΖΑ

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Ο Γ. Οικονόμου για το άρθρο του γαλλικού περιοδικού Le Point και τον Αλ. Τσίπρα

«Δεν ξέρω αν αιφνιδιάστηκε, αλλά σίγουρα χάθηκε στην μετάφραση...

Δ. Τζανακόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει μια ανοιχτή πρόταση σε όλα τα δημοκρατικά προοδευτικά κόμματα

Συνέντευξη του Βουλευτή Α΄ Αθήνας ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία...

Σταύρος Καλαφάτης: «Η κυβέρνηση στέκεται δίπλα στον κλάδο της εστίασης»

Τη συνεχιζόμενη στήριξη της ελληνικής κυβέρνησης στον κλάδο της...

ΝΔ: Δολοφονία χαρακτήρα, τα fake news του ΣΥΡΙΖΑ για τον Νίκο Παπαθανάση

Η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωση της κατήγγειλε «τα fake...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα