Τα 9 είναι εισαγόμενα

 
Ακόμη 35 κρούσματα κορονοϊού ανακοινώθηκαν σήμερα 27/7 στην Ελλάδα. Επιπλέον, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ δεν έχει καταγραφεί κάποιος νέος θάνατος με τα θύματα του Covid-19 στη χώρα μας να φτάνουν συνολικά τα 202.
 
Από το σύνολο των 4.227 κρουσμάτων, 1.184 (28.0%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό, 2.118 (50.1%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα και τα υπόλοιπα δεν σχετίζονται ούτε με ταξίδι ούτε με άλλο γνωστό κρούσμα ή είναι ακόμα υπό διερεύνηση.
 

Αναλυτικότερα:

4 κρούσματα κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας,

  • 5 εισαγόμενα κρούσματα που προσήλθαν αυτοβούλως για έλεγχο,

  • 17 κρούσματα στην περιφερειακή ενότητα Αττικής,

  • 2 κρούσματα στην περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης,

  • 2 κρούσματα στην περιφερειακή ενότητα Καβάλας,

  • 2 κρούσματα στην περιφερειακή ενότητα Αχαΐας,

  • 1 κρούσμα στην περιφερειακή ενότητα Μαγνησίας,

  • 1 κρούσμα στην περιφερειακή ενότητα Χαλκιδικής,

  • 1 κρούσμα στην περιφερειακή ενότητα Βοιωτίας.

 

Τα πρώτα λόγια του ιερέα για το περιστατικό με την πιστή και τη μάσκα: «Παγκόσμια δικτατορία του Αντίχριστου ο κορονοϊός»

Τη δική του απάντηση έδωσε ο ιερομόναχος Ιγνάτιος για το γεγονός ότι διέκοψε λειτουργία για 74χρονη που φορούσε μάσκα κατά την διάρκεια της θείας λειτουργίας. Ο ναός της Αγίας Παρασκευής Μηλοχωρίου Εορδαίας πανηγύριζε προς τιμήν της προστάτιδος Αγίας όταν συνέβη το περιστατικό.
«Αυτό το γεγονός που περιγράφουν με ανακρίβειες κάποιοι έχει κάποια αρχή. Η αρχή ξεκινάει από τη παγκόσμια δικτατορία που προσπαθούν να επιβάλλουν μέσω του ΠΟΥ σε όλο τον κόσμο, κάποιοι άνθρωποι.
Παγκόσμια δικτατορία, η οποία θα καταλήξει στη δικτατορία ενός προσώπου, του Αντιχρίστου. Δεν μπορούν να περάσουν κάποια πράγματα με δημοκρατία, τα περνάνε με δικτατορία» ανέφερε ο πατέρας Ιγνάτιος μιλώντας στην ΕΡΤ1.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ1, η συγκεκριμένη μονή έχει αποσχιστεί από την Μητρόπολη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας.
Ο πατέρας Ιγνάτιος που φέρεται να λειτουργεί αυτόνομα από την Αρχιεπισκοπή και τις οδηγίες που έχει δώσει για τον κορονοϊό αναφέρθηκε με σκληρό τόνο και στον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι πιστεύει στον κορονοϊό γιατί δεν πιστεύει στον Θεό.


Τι συνέβη – «Δεν θέλω καρναβάλια στην εκκλησία μου»

Πρωτοφανές περιστατικό στην ιερά μονή Αγίας Παρασκευής Μηλοχωρίου της Εορδαίας το πρωί της Κυριακής.
Όπως αποκαλύπτει το kozanimedia.gr, ο ιερομόναχος Ιγνάτιος διέκοψε τη λειτουργία και είπε σε 74χρονη γυναίκα, που φορούσε μάσκα προστασίας για τον κορονοϊό, (η μοναδική εντός του γεμάτου ιερού ναού), «δεν θέλω καρναβάλια μέσα στην εκκλησία μου»!
Εκείνη, ωστόσο, αντέδρασε και αρνήθηκε να αποχωρήσει, παρά και τη σχετική προτροπή του επιτρόπου(!), ενώ εντύπωση προκαλεί η στάση των υπόλοιπων πιστών, καθώς δεν μίλησε κανένας!
Στο ίδιο ρεπορτάζ τονίζεται πως η συγκεκριμένη μονή έχει εδώ και χρόνια «αποσχιστεί» από τη Μητρόπολη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, με τους εκεί μοναχούς να χαρακτηρίζονται ως «φανατικοί αντιπατριαρχικοί».
Σε ανάρτησή της στο Facebook, η κόρη της 74χρονης γράφει: «Σε αυτόν λοιπόν τον ”ιερέα” που με περισσή αγένεια και αλαζονεία αποκάλεσε καρναβάλι την 74χρονη μητέρα μου επειδή επέλεξε ούσα σκεπτόμενη και υπεύθυνη, να φορά μάσκα στην σημερινή λειτουργία, ας του πει κάποιος πως τον πληρώνω και εγώ δουλεύοντας κοπιωδώς και αποδίδοντας με συνέπεια τις φορολογικές μου υποχρεώσεις και υπάρχει εκεί για να μεταλαμπαδεύσει την αγάπη του Θεού στις ψυχές και στις ζωές μας.
Και πείτε του επίσης πως ο οίκος του Θεού από τον οποίον έδιωξε σήμερα την μητέρα μου, είναι χώρος που ψυχές, μυαλά και χαρακτήρες σαν τον δικό του δεν θα έπρεπε να πλησιάζουν… Μόνο ντροπή και θλίψη… Μεσαίωνας».

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις
τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Views: 128