22.7 C
Serres

Νέα Σελήνη στον Κριό: Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο

Date:

Μαζί με τον Ήλιο στον Κριό, σχηματίζεται και μια νέα Σελήνη – Τι σημαίνει αυτό;

Έτοιμες για αποφάσεις και νέες αρχές μάς θέλει η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται σήμερα, 21 Μαρτίου, στο ζώδιο του Κριού. Υπόσχεται να μας βοηθήσει να βάλουμε τέλος σε κεφάλαια της ζωής μας που δεν μας ικανοποιούν πια ή νιώθουμε πως μας εγκλωβίζουν. Πάντα η Νέα Σελήνη σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου και την αρχή ενός άλλου και η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη στον Κριό θα δώσει μια «έκρηξη» ενέργειας, αυτοπεποίθησης και πρωτοβουλίας. Τώρα είναι η στιγμή για να δώσουμε ζωή στα όνειρά μας και να ακολουθήσουμε το ένστικτό μας. Άλλωστε, ο Κριός είναι ένα από τα πιο δυναμικά ζώδια, το οποίο δεν δέχεται τίποτα λιγότερο από τη νίκη. Το ίδιο πρέπει να κάνετε κι εσείς.

Ποιοι θα επηρεαστούν περισσότερο;

Κριός
Πρωτοβουλίες, νέα ξεκινήματα και βήματα σε προσωπικά και επαγγελματικά σάς ωθεί να κάνετε η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας. Και επειδή σάς αρέσει να είστε το κέντρο της προσοχής (παραδεχτείτε το), ακόμα και αν δεν το δείχνετε απολαμβάνετε το να σας αναγνωρίζουν και να σας εκτιμούν. Τώρα, είστε στο μυαλό όλων. Απολαύστε το! Ετοιμαστείτε, λοιπόν, να κοιτάξετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και να δείτε κάτι εντελώς καινούργιο. Κάντε κάτι που συμβολίζει τον τρόπο με τον οποίο η ταυτότητά σας αλλάζει και εξελίσσεται με τον χρόνο και την εμπειρία.


Καρκίνος
Θέματα καριέρας, γάμου, στόχων και δημόσιας εικόνας θα είναι στο επίκεντρο των ημερών. Επιθυμείτε να κατακτήσετε την κορυφή, να αυξήσετε τη φήμη σας και να πετύχετε τους στόχους στη ζωή σας. Το φεγγάρι αυτό σας θυμίζει τη ρήση: «Ή τώρα ή ποτέ» και εσείς πρέπει να κατανοήσετε ότι οφείλετε να διεκδικήσετε αυτά που σας αξίζουν και για τα οποία έχετε παλέψει εδώ και καιρό. Οι ευκαιρίες σας θα είναι πολλές και η διαίσθηση σας έντονη και πρέπει να επιλέξετε σοφά τις κινήσεις σας και να μην βιαστείτε στις αποφάσεις σας, ούτε να απογοητευτείτε από τυχόν εμπόδια. Παράλληλα, η νέα Σελήνη, σας κάνει να δείτε όσα έχουν πραγματικά ουσία και αξίζει να ασχοληθείτε με αυτά. Αυτό το νέο φεγγάρι επηρεάζει το σπίτι σας και σας καλεί να ακούσετε την καρδιά σας, αλλά αποφεύγοντας τις εντάσεις και τις διαφωνίες.

Αιγόκερως
Τα πράγματα αλλιώς θέλετε να κάνετε υπό την επιρροή αυτής της Σελήνης, η οποία ασκείται κατά κύριο λόγο στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Μπορεί να σας πιάσει μια νοσταλγία και να αναπολείτε άτομα και στιγμές του παρελθόντος, να γίνετε πιο συναισθηματικοί και να θέλετε να έρθετε σε επαφή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η Νέα Σελήνη είναι η ευκαιρία σας να φροντίσετε τον εαυτό σας και να δημιουργήσετε τις συνθήκες για να νιώθετε συναισθηματική ασφάλεια, αλλά και να φτιάξετε το σπίτι σας με τέτοιο τρόπο ώστε να νιώθετε ηρεμία μέσα σε αυτό. Ταυτόχρονα, έχετε τη δύναμη να λάβετε κάποιες σημαντικές διακρίσεις αυτή τη στιγμή. Επειδή αυτό το νέο φεγγάρι βάζει μπρος τις μηχανές στον τομέα της καριέρας σας, είστε έτοιμες να ανεβείτε το επόμενο σκαλοπάτι μιας πολύ σημαντικής εργασιακής «σκάλας», οπότε μην κοιτάζετε πίσω.

Πηγή marieclaire.gr

LifeStyleΝέα Σελήνη στον Κριό: Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Στη λίστα του Forbes με τις πλουσιότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες στις ΗΠΑ η Rihanna

Οι τραγουδίστριες Rihanna, Taylor Swift και Beyoncé και τα...

Ντέμης Νικολαΐδης: Ξεσπάει για τα δημοσιεύματα που θέλουν έγκυο τη σύντροφό του

Ο Ντέμης Νικολαϊδης απάντησε μέσα από την εκπομπή Fair...

Ρεγγίνα Μακέδου: Η συγκινητική της ανάρτηση για τον χρόνο που πέρασε και την μάχη της με την λευχαιμία

Η Ρεγγίνα Μακέδου έκανε μια ξεχωριστή ανάρτηση στο Instagram,...

Βασίλης Καρράς: Επέστρεψε ανανεωμένος μετά το πρόβλημα υγείας – Το νέο του τραγούδι

Με νέο τραγούδι αλλά και βίντεο κλιπ επιστρέφει δυναμικά...

Μοίρασε τη δημοσίευση:Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα