Νέα συνεργασία της ’’Panserraikos FC-Academy’’ με το ΚΔΑΠ-Λιονταράκια!Η Διεύθυνση των ακαδημιών του Πανσερραϊκού, ενημερώνει τους Σερραίους γονείς, ότι ξεκινά νέα συνεργασία, με το ιδιωτικό κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, «Λιονταράκια».

 

Η ’’Panserraikos FC–Academy’’, αποτελεί την ποδοσφαιρική ακαδημία της ιστορικής μας ομάδας, που προάγει τα αθλητικά ιδεώδη και εξελίσσει το ποδοσφαιρικό ταλέντο των παιδιών. Η νέα συνεργασία, με το ΚΔΑΠ «Λιονταράκια», διευρύνει την παρουσία μας στο χώρο του αθλητισμού, δίνοντας την δυνατότητα στους μικρούς μας φίλους, για νέες δραστηριότητες εκπαιδευτικού χαρακτήρα, σε ώρες εκτός σχολικού ωραρίου.

Ανταποδοτικά, όσα παιδιά εγγραφούν στο ΚΔΑΠ «Λιονταράκια», αποκτούν προνόμια συμμετοχής, στις ποδοσφαιρικές δράσεις της ’’Panserraikos FC–Academy’’ και επωφελούνται την συνεργασία με τα τμήματα των «κόκκινων» ακαδημιών, για τις ηλικίες 5 έως 12 ετών.

*Η ’’Panserraikos FC–Academy’’ συνεργάζεται αυστηρά με το ΚΔΑΠ «Λιονταράκια» και δεν έχει οποιαδήποτε σχέση με άλλο ιδιωτικό ή δημόσιο κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών.


Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *