Νεκρός ο 38χρονος αγνοούμενος Δημήτρης Χασάπης από τον Τύρναβο Λάρισας

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο εξιχνιάστηκε η εξαφάνιση του 38 άνδρα από τον Τύρναβο Λάρισας.

Σήμερα το πρωί εντοπίστηκε πτώμα σε ερημική περιοχή της Λάρισας και μετά την ταυτοποίηση της σορού, διαπιστώθηκε πως ανήκε στον 38χρονο.

 

Τα ίχνη του άτυχου άνδρα είχαν χαθεί την περασμένη Δευτέρα 29 Ιουλίου, όταν και έφυγε με το αυτοκίνητό του από το σπίτι του και δεν επέστρεψε ποτέ.

Για την εξαφάνισή του είχε εκδοθεί και Silver Alert από τη Γραμμή Ζωής.

Σε ανακοίνωσή της η Γραμμή Ζωής αναφέρει σχετικά με τον εντοπισμού της σορού του 38χρονου:“Δεν είχε αίσιο τέλος η περιπέτεια του Δημητρίου Χασάπη που είχε χαθεί την 29/07/2019.

Ο 38χρονος, είχε εξαφανισθεί την 29/07/2019, από το σπίτι του στον Τύρναβο Λάρισας, όταν έφυγε με το αυτοκίνητό του και δεν επέστρεψε. Έκτοτε δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Η υπηρεσία Silver Alert, μετά από αίτημα των συγγενών και αφού συγκέντρωσε τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ενεργοποίησε τον κοινωνικό συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων με στόχο την ανεύρεσή του.

Δυστυχώς, βρέθηκε νεκρός…

Η υπηρεσία Silver Alert, το πρωί της 01/08/2019, έλαβε κλήση για την ανεύρεσή και την απώλεια ζωής του. Ο άτυχος νέος εντοπίσθηκε, δυστυχώς, νεκρός σε αγροτική περιοχή της Γιάννουλης Λάρισας, σε πολύ μικρή απόσταση το αυτοκίνητό του”.

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *