Το epiloges.tv ,το εμπορικό πολυκατάστημα ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ A.E. – MEGASTORE και το kollises.gr

προσφέρουν σε δυο τυχερούς από μια διευθυντική πολυθρόνα γραφείου

 

 

 

 

Για να συμμετέχετε

 

1.Κάντε #like στην στην δημοσίευση του διαγωνισμού και στην σελίδα μας ΤΗΛΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ www.epiloges.tv


2. #Κοινοποιήστε στο #χρονολόγιό σας το διαγωνισμό

3.#Επισημαίνετε σε ποιον θα την δωρίσετε ή αν την χρειάζεστε  για σας !

 

(Μοναδική υποχρέωση του νικητή : Όταν παραλάβει το δώρο να μας στείλει μια φωτογραφία δικής του επιλογής με το δώρο που κέρδισε την οποία και θα δημοσιεύσουμε]

 

(Ο διαγωνισμός λήγει στις 25 Σεπτεμβρίου  -Τα ονόματα των νικητών θα δημοσιευθούν μέσα σε 5 ημέρες αμέσως μετά την λήξη)

 

 

Τα δώρα του Διαγωνισμού

 

1.Πολυθρόνα γραφείου διευθυντή Manager με επένδυση PU σε καφέ χρώμα 64x72x114/124 εκ.

 

Τροχήλατη, περιστρεφόμενη πολυθρόνα γραφείου διευθυντή MANAGER, με ενισχυμένο κάθισμα και πλάτη από τεχνόδερμα (PU) υψηλής ποιότητας, σε καφέ χρώμα. Η πολυθρόνα διαθέτει μηχανισμό για ανάκληση του καθίσματος και της πλάτης, μηχανισμό για τη ρύθμιση του ύψους του καθίσματος.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 64x72x114/124 εκ. 

 

 

 

 

 

2.Καρέκλα γραφείου εργασίας με ύφασμα σε χρώμα κόκκινο 42x40x74/84 εκ.

 

Τροχήλατη, περιστρεφόμενη καρέκλα γραφείου Home Plus, από ενισχυμένο μαύρο πολυκαρβονικό σκελετό, με κόκκινο υφασμάτινο κάθισμα και πλάτη με επένδυση από διάτρητη ύφανση ψηλής ποιότητας, σε κόκκινο χρώμα. Η καρέκλα διαθέτει μηχανισμό για τη ρύθμιση του ύψους του καθίσματος. 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 42x40x74/84 εκ. 

 

 

Η ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ Α.Ε. είναι μια από τις μεγαλύτερες και αναπτυσσόμενες εταιρείες του κλάδου της. Από το 2013 ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες απαιτήσεις για άμεσες αγορές μέσω διαδικτύου, δημιούργησε το ηλεκτρονικό πολυκατάστημα KOLLISES.GR ώστε να εξυπηρετεί 24 ώρες το εικοσιτετράωρο,αξιοποιώντας όλες τις σύγχρονες υπηρεσίες

διαδικτύου.

 

 

 

 

Το Kollises.gr είναι ένα ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα λιανικής & χονδρικής πώλησης, με τεράστια ποικιλία και προσφορές σε έπιπλα για το σπίτι και τον επαγγελματικό σας χώρο, έπιπλα κήπου, έπιπλα γραφείου,είδη σπιτιού,είδη κάμπινγκ, ρούχα και παπούτσια εργασίας, ηλεκτρικά είδη. Ότι θες…το έχουμε! Λανσάρουμε καθημερινά νέα προϊόντα με μοναδικό στυλ ώστε να καλύπτουμε κάθε γούστο. Το KOLLISES 24 ώρες το 24ωρο σε περιμένει για να σου προσφέρει μοναδικά προϊόντα, σε απίστευτες τιμές.

 

 

Views: 43