Ο Λευτέρης Αβραμάκης όπως όλα δείχνουν τερματίζει πρώτος στον αγώνα των εκλογών και θα ορκιστεί νέος βουλευτής Σερρών με τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ την έδρα χάνει και μένει εκτός η βουλεύτρια  Αφροδίτη Σταμπουλή

 

Το βιογραφικό του νέου βουλευτή Σερρών 

 

Ο κος Αβραμάκης διετελεσε επί σειρά ετών Αντιπρόεδρος και Οργανωτικός Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Σερρών, Αντιπρόεδρος του Γενικού Νομαρχιακου Νοσοκομείου Σερρών, μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΟΤΟΕ, μέλος του Δ. Σ του ΣΥΤΕ (Σύλλογος Υπαλλήλων Τραπέζης Ελλάδος), με συνεχή παρουσία στα συνέδρια της ΟΤΟΕ και της ΓΣΕΕ επί σειρά ετών.

 

Πολιτικά και συνδικαλιστικα υπήρξε από τα νεανικά του χρόνια μέλος της Σπουδαζουσας Νεολαίας( ΠΑΣΠ) , συνδικαλιστικά μέλος της ΠΑΣΚΕ και πολιτικά του ΠΑΣΟΚ επί σειρά ετών και μέχρι το 2011 και μετέπειτα έως και σήμερα πολιτικά μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και συνδικαλιστικα μέλος της Αυτόνομης Παρέμβασης και της Συνδικαλιστικης Συνεργασίας.


 

Ήταν υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις βουλευτικές εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 όπου ήρθε 2ος στην κατάταξη με 7. 469 ψήφους και στις επαναληπτικες εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 οπου ήταν 2ος στην λιστα των υποψηφίων του κόμματος.

Είναι απόφοιτος Οικονομολόγος του Α. Π. Θ και κατέχει Μεταπτυχιακό τίτλο Σπουδών στην Δημόσια Διοίκηση.

Εργάζεται στην Τράπεζα Ελλάδος ως Προϊστάμενος Υπηρεσίας. Είναι έγγαμος με 2 παιδιά.

 

 

Νέος βουλευτής Σερρών με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Λευτέρης Αβραμάκης

Views: 43