Στην Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της ΠΕ Σερρών εμφανίστηκαν δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα covid-19.
 
Το ένα άτομο εργάζεται στο τμήμα αδειών κυκλοφορίας και το άλλο άτομο στο τμήμα αδειών οδήγησης. Με προφορική εντολή του Προϊσταμένου Δημόσιας Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών κ. Αναστασίου Αναστασιάδη η υπηρεσία θα παραμείνει κλειστή έως την Τρίτη 3/11/2020 προκειμένου να γίνουν οι απαιτούμενες ενέργειες
Επίσης, εργαζόμενος στη Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής και συγκεκριμένα του Τμήματος Πολιτικής Γης, διεγνώσθη σήμερα, 30-10-2020, θετικός σε μοριακό τέστ για Covid 19. Η τελευταία ημέρα που παρουσιάστηκε στην Υπηρεσία, ήταν η 26-10-2020 και ήταν μόνος στο γραφείο του. Ως στενή επαφή του θεωρήθηκε ένας ακόμη εργαζόμενος του ιδίου τμήματος ο οποίος και ακολουθώντας τα ενδεδειγμένα μέτρα , τέθηκε σε καραντίνα 14 ημερών.
Στο μεταξύ τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο νομίατρος Σερρών κος Αναστάσιος Αναστασιάδης , ο οποίος τόνισε ότι είναι πολύ πιθανό να νοσήσουν πλέον οι γέροντες .

Παράλληλα ο νομίατρος ενημέρωσε για τη σημερινή κατάσταση των κρουσμάτων

Τέλος ο κος Αναστασιάδης δήλωσε ότι ήταν πολύ θετικό το ότι συνεργεία του ΕΟΔΥ βρέθηκαν στην πόλη των Σερρών και έγιναν πολλά τεστ για τον κορωνοϊό,.
 

Views: 100