Νοσηλεία σε συμβεβλημένο θεραπευτήριο: Ποιες δωρεάν παροχές έχετε

Κορονοϊός: Στα 5.157 τα νέα κρούσματα, 88 νεκροί και 697 διασωληνωμένοι

Με σημαντικές παροχές επωφελούνται όσοι επιλέξουν νοσηλεία σε Ειδικά Συμβεβλημένα Νοσοκομεία, οι οποίες περιλαμβάνουν σημαντικές μειώσεις στα έξοδα έως δωρεάν αλλαγή θέσης νοσηλείας. Διαβάστε πώς βγαίνετε κερδισμένοι


Μία από τις σημαντικές συμβουλές που δίνουν οι ασφαλιστές στους ασφαλισμένους είναι να επιλέξουν για τη νοσηλεία τους ιδιωτικό θεραπευτήριο συμβεβλημένο με την ασφαλιστική εταιρία ή ακόμα καλύτερα ειδικό συμβεβλημένο νοσηλευτήριο προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν οι περιπτώσεις ταλαιπωρίας, καθυστερήσεων και παρεξηγήσεων.

Στις περιπτώσεις νοσηλείας σε συμβεβλημένο θεραπευτήριο, η εταιρία καταβάλλει απευθείας το κόστος νοσηλείας του ασφαλισμένου στα νοσοκομείο. Αντίθετα, αν ο ασφαλισμένος επιλέξει νοσοκομείο της επιλογής του θα πρέπει να πληρώσει από την τσέπη του και στη συνέχεα θα υποβάλει δικαιολογητικά και αποδείξεις στην εταιρία προκειμένου να πιστωθεί η αποζημίωσή του.

Πηγή protothema.gr

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
 
Exit mobile version