“Αν δεν γίνει κάτι άμεσα θα έχουμε θύματα και θα ψάχνουμε να βρούμε ποιος φταίει” δηλώνει στην κάμερα του ΕΠΙΛΟΓΕΣ ο πρόεδρος των νοσοκομειακών ιατρών των Σερρών, Βαγγέλης Παπαμιχάλης
 
Για μια ακόμη φορά τον κώδωνα του κινδύνου κρούει η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών του Νοσοκομείου Σερρών σχετικά με τη λειτουργία του νοσηλευτικού ιδρύματος της Περιφερειακής Ενότητας. Ο πρόεδρος των ιατρών Βαγγέλης Παπαμιχάλης ζητά να σταματήσει εδώ και τώρα η κοροϊδία απέναντι στους υγειονομικούς και τον λαό των Σερρών κάνοντας λόγο ακόμη και για επικοινωνιακά παιχνίδια και αναφέροντας ότι υπήρξε ολιγωρία τους προηγούμενους 5 μήνες για να υπάρξει ένας σχεδιασμός για το δεύτερο κύμα της υγειονομικής κρίσης.
Η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών απαιτεί άμεση προκήρυξη τουλάχιστον 20 -25 θέσεων μόνιμων ιατρών ΕΣΥ για να μπορέσει το Νοσοκομείο να λειτουργήσει με ασφάλεια και άμεσο προγραμματισμό για την προκήρυξη και των υπόλοιπων θέσεων που χρειάζονται με βάση τις ανάγκες του Νομού Σερρών. Μονιμοποίηση τώρα, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, όλων των συμβασιούχων στο Νοσοκομείο, αφού καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, και τακτικά τεστ σε όλο το Υγειονομικό προσωπικό.
 

 

Views: 96