Νοσοκομείο Σερρών: Διαθέτει 138 κλίνες για νοσηλεία ασθενών με κορωνοϊό και 5 κλίνες ΜΕΘ covid 19

Νοσοκομείο Σερρών: Διαθέτει138 κλίνες για νοσηλεία ασθενών με κορωνοϊό

Στη μάχη ενάντια στον ιό του covid-19 από χθες το απόγευμα τέθηκε και η ΜΕΘ του Νοσοκομείου Σερρών με πέντε (5) κλίνες για θετικούς στον ιό ασθενείς και μία (1) κλίνη για ύποπτα διασωληνωμένα περιστατικά, σύμφωνα με  τον Αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου, κ. Παναγιώτη Πεγίδη

“Η Διοίκηση του Νοσοκομείου και η Διοίκηση της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας, αναγνωρίζοντας το διαχρονικό και συχνά αντίξοο αγώνα που δίνουν καθημερινά οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ για τη σωτηρία ασθενών, αλλά και για το γεγονός ότι ενήργησαν αστραπιαία ώστε να ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες εργασίες για τη μετατροπή της Μονάδας σε ΜΕΘ covid-19, νιώθει την ανάγκη να τους ευχαριστήσει δημόσια.

Φυσικά δεν μπορεί να εξαιρεθεί από τις ευχαριστίες και το προσωπικό της Τεχνικής Υπηρεσίας που ανέλαβε και έβγαλε εις πέρας τις απαιτούμενες εργασίες.

Το Νοσοκομείο μας διαθέτει σήμερα για τη νοσηλεία των ύποπτων και θετικών στον ιό ασθενών 129 κλίνες ενηλίκων, 7 κλίνες Παιδιατρικής και 2 κλίνες Ψυχιατρικής. Ο αγώνας ενάντια στον ιό είναι δύσκολος. Ευχαριστούμε το ιατρικό, νοσηλευτικό, παραϊατρικό και λοιπό προσωπικό που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή δίνει τον τελευταίο καιρό τη δική του καθημερινή μάχη παλεύοντας αδιάκοπα για τη σωτηρία των ασθενών.”

 

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
 
Exit mobile version