-Διαφήμιση-

Σέρρες: Αυξάνεται η πίεση στο Νοσοκομείο Σερρών-Πάνω από 70 οι ασθενείς με covid 19 (video)

Τέσσερις συμπολίτες μας έχασαν την μάχη για τη ζωή  χθες βράδυ στο Γενικό Νοσοκομείο των Σερρών, οι οποίοι ήταν θετικοί στον κορωνοϊό.

Ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου, Δημήτρης Μπαλαξής αναφέρει ότι πάνω από 70 συνάνθρωποί μας νοσηλεύονται με κορωνοϊό στο νοσηλευτικό ίδρυμα των Σερρών, λέγοντας ότι τις τελευταίες ώρες έχουν γίνει πολλές εισαγωγές στο νοσοκομείο. 

«Υπάρχει μια πίεση στο νοσοκομείο Σερρών» τονίζει ο κύριος Μπαλαξής και αναφέρει ότι όταν χρειαστεί λαμβάνονται όλα τα μέτρα όπως για παράδειγμα μετατροπή κλινικών και κλινικές covid προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα περιστατικά. 

ΔΗΜ. ΜΠΑΛΑΞΗΣ: ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 

Ο Δ/ντης της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου αναφέρεται για τις ενέργειες που έχουν γίνει προκειμένου να προσέλθουν γιατροί ωστόσο όπως λέει έχουν γίνει προκηρύξεις θέσεων αλλά δεν υπάρχει προσφορά. Το κενό καλύπτεται με μετακινήσεις γιατρών από τα κέντρα υγείας σ αυτό βοηθούν και οι ιδιώτες γιατροί που προσφέρθηκαν να δώσουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά. 

Π. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ 

«Όλοι μας θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Θα πρέπει να κάνουμε λίγη ακόμη υπομονή και να εφαρμόζουμε τα μέτρα προστασίας για να αντιμετωπίσουμε την όλη κατάσταση» αναφέρει ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών, Παναγιώτης Σπυρόπουλος. 

-Διαφήμιση-Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Exit mobile version