Απάντηση για την κατάσταση που επικρατεί στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών έδωσε σήμερα με τηλεφωνική παρέμβασή του, στην εκπομπή Κάθε Μεσημέρι και στην Ελένη Μωραΐτη, ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου Παναγιώτης Πεγίδης.

 

Ο κύριος Πεγίδης αναφέρθηκε στο θέμα που προέκυψε με την πίεση του οξυγόνου που δίνεται στους ασθενείς. “Από την πρώτη στιγμή που προέκυψε το θέμα με την ροή του οξυγόνου δόθηκε εντολή για να αποκατασταθεί το πρόβλημα και πλέον υπάρχει μεγαλύτερη επάρκεια και η ροή οξυγόνου είναι πάρα πολύ καλή” αναφέρει ο κύριος Πεγίδης.

Σε ερώτηση της Ελένης Μωραΐτη “γιατί δεν είχαν γίνει οι εργασίες από το καλοκαίρι για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα”, ο κύριος Πεγίδης τόνισε ότι δεν γνωρίζαμε ότι θα νοσηλεύονταν τόσοι ασθενείς σημειώνοντας ότι δεν γνώριζαν ότι υπάρχει τέτοιο θέμα στην μονάδα οξυγόνου.

“Ήρθαμε στο νοσοκομείο για να δουλέψουμε. Κάνουμε διάφορα πράγματα, τα οποία δεν φαίνονται γιατί κάποιοι βγαίνουν και κάνουν καταγγελίες” σημειώνει, στην ίδια πάντα εκπομπή, ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου. “Καθημερινά βγαίνει κόσμος και λέει διάφορα” αναφέρει ο κύριος Πεγίδης, σημειώνοντας τις καταγγελίες που υπάρχουν για τη λειτουργία του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Σε ότι αφορά την έλλειψη σε ιατρικό προσωπικό, ο κύριος Πεγίδης δηλώνει ικανοποιημένος από την μετακίνηση των ιατρών από τα Κέντρα Υγείας και τα αγροτικά ιατρεία.

Με τον ίδιο να τονίζει ότι το νοσοκομείο Σερρών δεν είναι “ριγμένο” σε ότι αφορά τις προσλήψεις.


Views: 1398