- Διαφήμιση -

O Απ. Τζιτζικώστας θα είναι ο νέος πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος;

O Απ. Τζιτζικώστας θα είναι ο νέος πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος;

Με μια προσεκτικότερη ανάγνωση των όσων ειπώθηκαν κατά την ορκωμοσία του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας από τους κυρίους Τζιτζικώστα και Θεοδωρικάκο διαφαίνεται ότι ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας θα αναλάβει τα ηνία της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος.

 

Στην ομιλία του ο κ. Τζιτζικώστας τόνισε μεταξύ άλλων: «Μαζί με τις μεγάλες μάχες για τον τόπο μας θα δώσουμε τα επόμενα χρόνια μάχες και για την ενίσχυση του ρόλου των Περιφερειών, του θεσμού που βρίσκεται πιο κοντά στον πολίτη, του θεσμού που διαθέτει αστείρευτες δυνατότητες, οι οποίες πρέπει να απελευθερωθούν. Είναι η ώρα να κάνουμε επιτέλους και στη χώρα μας το μεγάλο βήμα μπροστά, τη μετάβαση από την περιφερειακή αυτοδιοίκηση στην περιφερειακή διακυβέρνηση».

Από την πλευρά του ο Υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, απευθυνόμενος προς τον κ. Τζιτζικώστα τόνισε: «Περιμένουμε Απόστολε αυτή η θητεία σου να είναι η καλύτερη και να συμβάλλεις ώστε όλες οι Περιφέρειες της χώρας σ’ αυτή την τετραετία να πάνε πιο ψηλά».

Δεν χρειάζονται μαντικές ικανότητες για να προβλέψει κανείς ότι ο Απόστολος Τζιτζικώστας σκέφτεται σοβαρά να θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου της ΕΝΠΕ.

 

πηγή thestival.gr

- Διαφήμιση -Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Exit mobile version