Χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν έξω από το Μακεδονία Παλλάς, μετατρέποντας το ξενοδοχείο σε… Τούμπα! Οι φίλοι του Δικεφάλου περίμεναν τους παίκτες για να τους εμψυχώσουν, πριν από την πιο κρίσιμη μάχη με φόντο τα… αστέρια του Champions League.

 

Οι εντυπωσιακές εικόνες του GRTimes από drone, αποτυπώνουνε τον «πανζουρλισμό» που επικράτησε έξω από το Μακεδονία Παλλάς από τους φίλους του ΠΑΟΚ που έσπευσαν εκεί για να εμψυχώσουν τους παίκτες του Αμπέλ Φερέιρα λίγη ώρα πριν τη μεγάλη μάχη με τη Κράσνονταρ, με φόντο την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

 

 


Οι φίλοι του Δικεφάλου έκαναν τη νύχτα μέρα με τους πυρσούς που άναψαν, με το σύνθημα «την πρόκριση εμείς!», να δονεί την ατμόσφαιρα, ενώ οπαδοί του ΠΑΟΚ βρίσκονται και στην πεζογέφυρα δίπλα από το Μακεδονία Παλλάς, αναρτώντας και μια μεγάλη σημαία των «ασπρόμαυρων».

 

Λίγο πριν της 20:00 οι παίκτες του ΠΑΟΚ βγήκαν από το Μακεδονία Παλλάς και επικράτησε πανδαιμόνιο από τους οπαδούς του Δικεφάλου. Οι ποδοσφαιριστές των «ασπρόμαυρων» μπήκαν στο πούλμαν και μαζί με μηχανοκίνητη πορεία αναχώρησαν για το γήπεδο.


 

 

Views: 45