Ο Δήμαρχος Βισαλτίας στη σύσκεψη στο Κ. Υ. Νιγρίτας κατά την επίσκεψη του Ανδρέα Ξανθού

Ο Δήμαρχος Βισαλτίας Αθανάσιος Μασλαρινός συμμετείχε χθες, Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021, στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Νιγρίτας, με αφορμή την επίσκεψη Κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με επικεφαλής τον Τομεάρχη Υγεία, Βουλευτή Ρεθύμνου και πρώην Υπουργό Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέα Ξανθό. 

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στο Νομό Σερρών, Λευτέρης Αβραμάκης, η πρώην βουλευτής Αφροδίτη Σταμπουλή, ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ, Μιχάλης Καρτερός, το μέλος της ΚΕΑ του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Κώστας Καρπουχτσής και ο πρώην Διοικητής του Νοσοκομείου Σερρών Αθανάσιος Ματάκος, ο Διευθυντής του Κ.Υ. Νιγρίτας Δημήτρης Χατζηκακού, η Προϊσταμένη του Κ.Υ. ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Μεταξύ άλλων αυτό που τόνισαν τόσο ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας όσο και η Προϊσταμένη, είναι η άριστη συνεργασία της Διοίκησης με την Δημοτική Αρχή.

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
 
Exit mobile version