Ο Δήμος Σερρών παραχώρησε 50 φιάλες 1L αντισηπτικού στην Πανεπιστημιούπολη Σερρών

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Δήμου Σερρών στο αίτημα του παραρτήματος Σερρών του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος για ενίσχυση με επιπλέον υγειονομικό υλικό.

 

Συγκεκριμένα, λόγω των αυξημένων αναγκών που προέκυψαν απ’ τη λειτουργία και των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Erasmus, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος, Δημήτρης Χασάπης, διατύπωσε δημοσίως το αίτημα για χορήγηση αντισηπτικών.

Προς αυτόν το σκοπό, ο Δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης, και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Πολιτισμού, κα Σωτηρία Πάνου-Αναστασιάδου, επισκέφθηκαν την Τρίτη, 26 Μαΐου, την Πανεπιστημιούπολη Σερρών, παραχωρώντας 50 φιάλες 1L αντισηπτικού απ’ τα αποθέματα του Τμήματος Δημόσιας Υγείας του Δήμου Σερρών.

 

Αγωνία για την τύχη του ηλικιωμένου που αγνοείται από το Αδελφικό- Άκαρπες οι έρευνες

 Σε σχετική του ευχαριστήρια ανακοίνωση, ο κ. Χασάπης αναφέρει τα εξής:

«Είχαμε σήμερα τη χαρά να καλωσορίσουμε στην Πανεπιστημιούπολη Σερρών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος τον Δήμαρχό μας, κο Αλέξανδρο Χρυσάφη, και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, κα Σωτηρία Πάνου. Αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά το έμπρακτο ενδιαφέρον τους για το Ίδρυμα, διέθεσαν 50 φιάλες 1L αντισηπτικού από τα αποθέματα του Δήμου. Τους ευχαριστούμε θερμά!».

 

Χρυσάφης: “Μέρα με την μέρα ο Δήμος μας αλλάζει….”- Ένας χρόνος από τις εκλογές

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *