Ο δήμος Σιντικής ανακάλυψε τον τρόπο καταπολέμησης κορωνοϊού… κόβοντας χόρτα, Δείτε τι καταγγέλλει η αντιπολίτευση της δημοτικής αρχής
Τ’ ακούσαμε και αυτό! Στον δήμο Σιντικής πήραν χρήματα από τον κωδικό για τον covid 19 προκειμένου να κόψουν χόρτα και έτσι να καταπολεμήσουν τον ιό. Αυτά ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή Κάθε Μεσημέρι και στη Ελένη Μωραΐτη, ο επικεφαλής της παράταξης ΕΝΩΜΕΝΗ ΣΙΝΤΙΚΗ Ιωσήφ Παναγιωτίδης.
Μάλιστα, στις επίμονες ερωτήσεις της Ελένης Μωραΐτη, αν αυτό μπορεί να συμβεί και αν πράγματι μ αυτόν τον τρόπο καταπολεμάται ο ιός, ο κύριος Παναγιωτίδης τόνισε ότι το θέμα συζητήθηκε και στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση.
Σύμφωνα, με τον πίνακα των πιστώσεων του covid-2 του δήμου Σιντικής φαίνεται ότι οι αρμόδιοι βρήκαν κι άλλον τρόπο για την καταπολέμηση του κορωνοϊού όπως την προμήθεια και εγκατάσταση, συστημάτων ηχητικής ειδοποίησης των κατοίκων του δήμου.
Πάντως, σύμφωνα με τον κύριο Παναγιωτίδη και παρόλο που ο δήμος έχει προμηθευτεί σύστημα συστημάτων ηχητικής ειδοποίησης των κατοίκων, μόλις σήμερα έμαθαν για το θετικό κρούσμα που εντοπίστηκε στην ΔΕΥΑΣΙ χθες το πρωί.

Views: 37