Και ο Γιάννης Γάτσιος με τον Αλέξανδρο Χρυσάφη: Για να κατακτήσουμε τον έξυπνο Δήμο

Θέλω να σας ενημερώσω ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου θα είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα του Λευκώνα με την παράταξη «Συμμαχία Σερραίων» και υποψήφιο Δήμαρχο, τον Αλέξανδρο Χρυσάφη.

 

Η ζωή προχωρά, και πέρα από τα προβλήματα που χρονίζουν, εμφανίζονται συνεχώς νέες προκλήσεις στις οποίες καλούμαστε να απαντήσουμε και ευκαιρίες που πρέπει ν’ αδράξουμε για να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας, ν’ αναβαθμίσουμε την ποιότητα της ζωής μας, να τονώσουμε την αγορά εργασίας και το βιοτικό μας επίπεδο.
Οι λύσεις, οι απαντήσεις, οι δράσεις δε μπορεί να είναι παρά συλλογικές, εν τη ενώσει, μέσα από συμπράξεις και πλατιές συμμαχίες.

Αυτός είναι και ο πυρήνας της δημιουργίας της «Συμμαχίας Σερραίων».
Είναι μια νέα παράταξη, με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, από νέους κυρίως, γεμάτους με ιδέες, προτάσεις, που θέλουν να τις δουν να πραγματώνονται στον τόπο που ζουν και αγαπούν.

Στο τιμόνι εμπιστευόμαστε τον Αλέξανδρο Χρυσάφη, έναν άνθρωπο που γνωρίζει όσο κανείς άλλος την οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα του τόπου μας, την αγορά, στην οποία δραστηριοποιείται εδώ και 35 χρόνια, όπως και τα προγράμματα χρηματοδότησης, Εθνικά, Ευρωπαϊκά, κλπ.

Να γιατί συστρατεύομαι με τη «Συμμαχία Σερραίων» και σας καλώ όλους να έρθετε κοντά μας, να αγωνιστείτε μαζί μας. Ο «έξυπνος» δήμος Σερρών με ποιότητα ζωής και ευκαιρίες εργασίας είναι εφικτός και θα τον κατακτήσουμε προς όφελος όλων. 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *