Ο Κώστας Σακκάς είναι ο ένας εκ των συλληφθέντων στη ληστεία του ΑΧΕΠΑ

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίες τις τελευταίες ώρες στη Θεσσαλονίκη. Στο κέντρο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης έχει στηθεί το κέντρο διαχείρισης της επιχείρησης.

 

 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Thestival.gr, μετά τη σύλληψη των δύο δραστών που αποπειράθηκαν να ληστέψουν χρηματαποστολή στο ΑΧΕΠΑ, πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε οικίες από τις οποίες πέρασαν οι συλληφθέντες στη Θεσσαλονίκη.

 

  

 

 

 

Κατά τις έρευνες αυτές συνελήφθη τουλάχιστον ένα άτομο. Πρόκειται για μία νεαρή γυναίκα η οποία διαμένει στην περιοχή της Τριανδρίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thestival.gr, ο ένας εκ των δύο δραστών της απόπειρας ληστείας είναι ο γνωστός αναρχικός, Κώστας Σακκάς. Στο παρελθόν είχε προφυλακιστεί για τριάντα μήνες. Είχε συλληφθεί τον Δεκέμβριο του 2010 στην οδό Καισαρείας στη Νέα Σμύρνη, από ομάδα της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ, την στιγμή που εξέρχονταν από ενοικιαζόμενη αποθήκη, στην οποία βρέθηκε οπλισμός. Και ο δεύτερος δράστης έχει απασχολήσει την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Οι αρχές το τελευταίο διάστημα γνώριζαν ότι οι δύο άντρες επικοινωνούσαν μεταξύ τους.

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *