Ο Κώστας Τσιρογγιάννης υποψήφιος με τον συνδυασμό “Κοιτάμε Μπροστά” του Χρήστου Γιαννούλη(video)

Καλεσμένος στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Επιλογές ο Κώστας Τσιρογιάννης εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αποδέχτηκε την πρόταση του Χρήστου Γιαννούλη και διεκδικεί στο πλευρό του μια θέση περιφερειακού συμβούλου στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

 

Δείτε την ανακοίνωσή του

Με μεγάλη χαρά θέλω να ανακοινώσω, πως αποδέχτηκα τη πρόσκληση του Χρήστου Γιαννούλη να συμμετέχω ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος νομού Σερρών του συνδυασμού «Κοιτάμε μπροστά» στις επερχόμενες εκλογές για την ανάδειξη των αυτοδιοικητικών αρχών.

Αποδέχτηκα αυτή τη πρόσκληση γιατί πιστεύω πως οι δυνατότητες, ειδικά της αυτοδιοίκησης σε επίπεδο περιφέρειας, είναι πάρα πολλές και μπορούν να δώσουν μία ισχυρή ώθηση στις αναπτυξιακές προοπτικές περιοχών που έχουν υποβαθμιστεί τα τελευταία χρόνια όπως η περιοχή του Παγγαίου, όπου ζω, αλλά και η ευρύτερη περιοχή του νομού Σερρών. Αυτή η ανάγκη, του να ξεφύγουμε δηλαδή από τη μοίρα της καθυστερημένης περιφέρειας, είναι κατανοητή και αποδεκτή απ΄ όλους άσχετα από κομματικούς προσδιορισμούς. Απ’ αυτή την άποψη η υποψηφιότητα μου αποτελεί την συνέχεια της αυτοδιοικητικής προσπάθειας που επιτελέσαμε ως τοπική δημοτική αρχή, με τη απλόχερη βοήθεια και την ανιδιοτελή συνεισφορά δεκάδων συμπολιτών μας. Αποδείξαμε πως όλα μπορούν να επιτευχθούν αν υπάρχει όραμα, σχέδιο και καλή θέληση.

Ο Χρήστος Γιαννούλης δεν είναι κάποιος ΄΄παράγοντας΄΄ που φυτεύτηκε ως υποψήφιος λόγω κομματικών ή οικογενειακών περγαμηνών. Είναι ένας μαχόμενος δημοσιογράφος, υπερασπιστής των δίκαιων λαϊκών αιτημάτων, γνώστης της αυτοδιοίκησης και πιστεύω πως αξίζει η στήριξή του, ώστε να αναδειχτεί ένας περιφερειάρχης που θα υπερασπίζεται τα δικά μας συμφέροντα και ανάγκες και θα «ξεκλειδώσει» τις τεράστιες δυνατότητες του αυτοδιοικητικού ρόλου της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

 

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
 
Exit mobile version