Ο Κούγιας έστειλε διώροφη τούρτα στον Μπέο–Τι απαντάει ο δήμαρχος Βόλου (φωτο)

Μια νέα αρχή θέλει να κάνει ο ποινικολόγος και μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας ή τρολάρει ανελέητα τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, μετά τον αγώνα το ντέρμπι της Θεσσαλίας.

 

 

Πως να εξηγήσει κανείς διαφορετικά την κίνησή του να στείλει την τούρτα που βλέπετε στην φωτογραφία στον κ. Μπέο. Μάλιστα και ο ίδιος ο δήμαρχος Βόλου την ίδια απορία έχει, αλλά επιφυλάσσεται όπως λέει να ανταποδώσει με τον ίδιο τρόπο.

Ο Αχιλλέας Μπέος ανάρτησε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook μία τούρτα την οποία του έστειλε ο Αλέξης Κούγιας. Συγκεκριμένα πάνω στην τούρτα αναγράφονται τα εξής: «Στον καλύτερο δήμαρχο της Ελλάδας που αναγκαστικά τον πικράναμε το Σάββατο. Με ειλικρινή αγάπη!!! Αλέξης Κούγιας».

Πώς σχολίασε ο ιχυρός άνδρας του Βόλου την κίνηση αυτή;«Η ωραία πλάκα είναι, ή θα έπρεπε να είναι, από τα πλέον όμορφα και αναπόσπαστα κομμάτια του ποδοσφαίρου. Ακόμα κι όταν η συγκυρία τα φέρνει να είσαι αυτός που την δέχεται.

Διώροφη τούρτα, λοιπόν, σε μπλε και κόκκινο μου έστειλε ο Αλέξης ο Κούγιας με την αφιέρωση «στον καλύτερο Δήμαρχο της Ελλάδας, που αναγκαστικά τον πικράναμε το Σάββατο. Με ειλικρινή αγάπη!!! Αλέξης Κούγιας»

Τον ευχαριστώ, αν και δεν τρώω γλυκά, και επιφυλάσσομαι για την ανταπόδοση στο β΄ γύρο. Με την ίδια ασφαλώς αγάπη…»

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *