Ο Νότης Μηταράκης στο Επιλογές: Πώς έφτασε η δομή μεταναστών στο Κλειδί Σερρών (video)

Ο Νότης Μηταράκης στο Επιλογές: Πως έφτασε η δομή μεταναστών στο Κλειδί Σερρών (video)

Η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα; Καθώς μιλώντας σήμερα στην εκπομπή ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ με την Ελένη Μωραΐτη ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης αναφέρθηκε αναλυτικά στο πως δημιουργήθηκε η δομή μεταναστών και προσφύγων στη θέση Κλειδί του Δήμου Σιντικής.

 

Η δομή στο Κλειδί ήρθε για να μείνει. Οι 30 ημέρες που υποσχέθηκε ο Γενικός Γραμματέας Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο Μάνος Λογοθέτης δεν ισχύουν με αποτέλεσμα να το βλέπουμε κρεμασμένο στην πλατεία της Ροδόπολης.

ΜΟΝΙΜΗ & ΚΛΕΙΣΤΗ ΠΛΕΟΝ Η ΔΟΜΗ ΣΤΟ ΚΛΕΙΔΙ

Στόχος της Κυβέρνησης σύμφωνα πάντα με τον Υπουργό είναι να δημιουργηθεί μια μόνιμη κλειστή δομή τύπου ΠΡΟΚΕΚΑ όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στην Ελένη Μωραϊτη

 

ΜΗΤΡΑΚΗΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΔΟΜΗ

Μάλιστα, γι αυτό όπως είπε έχει ενημερωθεί και ο δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης.

 

ΣΙΝΤΙΚΗ: ΞΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Για να απαντήσει ο δήμαρχος στην ίδια πάντα εκπομπή χωρίς να κάνει λόγο βέβαια για παραίτηση ότι διαφωνεί μεν αλλά οι αποφάσεις έχουν γνωμοδοτικό περιεχόμενο για την Πολιτεία.

 

Ο κύριος Μηταράκης απάντησε και στο ερώτημα για το αν θα δημιουργηθεί κι άλλη δομή στην Π.Ε. Σερρών αποκαλύπτοντας πως ο Νομός ξεπερνάει το όριο του 1%

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΣΤΗ ΔΟΜΗ

Τέλος, ο κύριος Μηταράκης τόνισε ότι είναι σημαντικό να ξεκινήσουν οι 20 νέοι συμβασιούχοι αλλά και νέος διοικητής που θα οριστεί κατά πάσα πιθανότητα μέσα στην εβδομάδα.

 

 

Δείτε τι είπε ο υπουργός Μετανάστευσης στην εκπομπή Κάθε Μεσημέρι

 

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
 
Exit mobile version