- Διαφήμιση -

Ο Πόντιος «Ηρακλής της Κομοτηνής» πάει για νέο ρεκόρ έλξης 50 τόνων (vid)

Ο αρσιβαρίστας Μπάμπης Αφεντουλίδης από τους Αγίους Θεοδώρους Κομοτηνής είναι ο νέος «μασίστας» της Θράκης

 

 

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σπάει ο Μπάμπης Αφεντουλίδης από το χωριό Άγιοι Θεόδωροι Κομοτηνής. Ο κατά κόσμον «Ηρακλής Κομοτηνής», που έχει γίνει γνωστός στο πανελλήνιο από τη συμμετοχή του στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο», έσπασε πρόσφατα το ρεκόρ έλξης των 40 τόνων, που αντιστοιχούσε σε τρία λεωφορεία και, όπως λέει, προετοιμάζεται με στόχο να σπάσει το ρεκόρ των 50 τόνων.

 

 

 

 

 

 

Ο Αφεντουλίδης κατάφερε πρόσφατα να τραβήξει τρία μεγάλα σύγχρονα λεωφορεία συνολικού βάρους 40 τόνων συντρίβοντας το ρεκόρ του. Το προηγούμενο ήταν 26 τόνους.

Οπως λέει, το επόμενο εγχείρημά του θα είναι να τραβήξει τέσσερα λεωφορεία, δηλαδή περίπου 52 τόνους. «Το εγχείρημα δεν θα είναι εύκολο. Χρειάζεται σκληρή προετοιμασία, αλλά το έχω στο μυαλό μου» είπε ο «Ηρακλής της Κομοτηνής».

Στις 11 Αυγούστου θα κλείσει τα 27 του χρόνια και θα συμπληρώσει 11 χρόνια σκληρής και καθημερινής προπόνησης, σηκώνοντας μεγάλα βάρη και προβαίνοντας σε εγχειρήματα με μεγάλα βάρη σε έλξη. «Από μικρός έκανα άρση βαρών και δεν σταματώ να σηκώνω βάρη. Είναι η ζωή μου. Θέλω να ξεπερνώ συνεχώς τα όριά μου».

Φυσικά, μετά τα τρία λεωφορεία που τράβηξε, τα τρία αυτοκίνητα που είχε τραβήξει στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» δεν είναι πλέον παρά ένα παιχνιδάκι…

 

ethnos.gr

- Διαφήμιση -Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Exit mobile version