- Διαφήμιση -

Μήνυμα Ειρήνης από τον Προμαχώνα Σερρών με την ευγενική χορηγία της Protergia (video)

Ο Προμαχώνας Σερρών στέλνει μήνυμα Ειρήνης

Την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου έως την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου , ο Πολιτιστικός Σύλλογος Προμαχώνα «ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ» φιλοξένησε την ομάδα URBANACT , η οποία δραστηριοποιείται στις δημόσιες τοιχογραφίες και στο STREET ART .
Το αποτέλεσμα αυτής την συνεργασίας ήταν η η δημιουργία μιας τοιχογραφίας στην πλατεία του χωριού με εικαστικό θέμα τον ηρωισμό των πολεμιστών του ιστορικού οχυρού ΡΟΥΠΕΛ και το μήνυμα της ειρήνης ανάμεσα στους λαούς, από τον καλλιτέχνη Same84
Η δράση αυτή υλοποιήθηκε στα πλαίσια του 2ου Φεστιβάλ «Τέχνη Δίχως Σύνορα – Borderless Art» , που λογω της πανδημίας δεν περιείχε παράλληλες δράσεις.

Ο Προμαχώνας, που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Οχυρό ΡΟΥΠΕΛ , αποδίδει φόρο τιμής στους πεσόντες του Απρίλη του ’41 και προσδοκεί παγκόσμια ειρήνη μέσω αυτού του έργου τέχνης . Επίσης συνεχίζει με νέες παρεμβάσεις να αναδεικνύει την δοξασμένη ιστορία της περιοχής μας.
Οφείλουμε ένα ευχαριστώ στον μεγάλο χορηγό μας Protergia , που στήριξε οικονομικά το εγχείρημα μας
 

Επίσης ευχαριστούμε τις εταιρίες Vechro Paints & Flame που μας χορήγησαν υλικά. Τέλος ευχαριστούμε πολύ τους φίλους και μελή του συλλόγου μα που πρόσφεραν χορηγίες, φιλοξενία, χρόνο και καλή διάθεση.

Exit mobile version