Ο Σερραίος γιατρός Χάρης Τσιώνης πρόεδρος της Ένωσης Γαστρεντερολόγων ΕλλάδαςΠρόεδρος για τα επόμενα τρία χρόνια της Ένωσης Γαστρεντερολόγων Ελλάδας (ΕΠΕΓΕ) θα είναι ο γαστρεντερολόγος Χάρης Τσιώνης. Ο κύριος Τσιώνης έκανε γνωστή την είδηση

 

μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

 

“Για τα επόμενα 3 χρόνια θα υπηρετώ την Ελληνική Γαστρεντερολογική κοινότητα από την θέση ευθύνης του προέδρου της Επαγγελματικής Ένωσης Γαστρεντερολόγων Ελλάδας (ΕΠΕΓΕ) μαζί με την ευθύνη η τιμή είναι μέγιστη.”

 


Το βιογραφικό του

 

Ο κος Τσιώνης  γεννήθηκε στα Καλά Δένδρα Σερρών.

Αποφοίτησε από το 2ο 6τάξιο Γυμνάσιο Σερρών.

Είναι Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου «La Sapienza» Ρώμης και έλαβε την άδεια ασκήσεως του ιατρικού επαγγέλματος για τις τότε χώρες της ΕΟΚ μετά από εξετάσεις στην Ιταλία.

Ειδικεύθηκε στην Γαστρεντερολογία στην Α’ Προπαιδευτική Παθολογική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης.

Από το 1994 εργάζεται στο ιδιωτικό μου ιατρείο στην πόλη των Σερρών, με πλούσια εμπειρία και επίκαιρη γνώση σε όλο το γνωστικό αντικείμενο της Κλινικής Γαστρεντερολογίας και Ηπατολογίας.

Στο ενδοσκοπικό εργαστήριο στις Σέρρες διενεργούνται όλες οι διαγνωστικές ενδοσκοπικές εξετάσεις του ανώτερου και κατώτερου πεπτικού σωλήνα (γαστροσκοπήσεις, ορθοσιγμοειδοσκοπήσεις και κολοσκοπήσεις) ενώ σε συνεργασία με δημόσιες και ιδιωτικές ενδοσκοπικές μονάδες της Θεσ/νίκης προγραμματίζονται όλες οι επεμβατικές ενδοσκοπικές πράξεις.

Είναι παντρεμένος (σύζυγος εκπαιδευτικός) και πατέρας δύο παιδιών (γιατροί ειδικευόμενοι Γαστρεντερολογίας).

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *