Ο Σωτήρης Τσιόδρας και οι υγειονομικοί θα έχουν την τιμητική τους στη δεξίωση της Προεδρίας της ΔημοκρατίαςΛόγω πανδημίας η Κατερίνα Σακελλαροπούλου αναμένεται να στείλει προσκλήσεις αντί για 1.500 σε περίπου 500 άτομα

 

 

H πανδημία του κορονοϊού θα επιφέρει αλλαγές στη φετινή δεξίωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας με αφορμή την 46η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, όχι όμως και τη ματαίωσή της όπως συμβαίνει με μια σειρά άλλων εκδηλώσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη πολίτης της χώρας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στην παρθενική της εμφάνιση σε μια τέτοια δεξίωση με την ιδιότητα του ανώτατου πολιτειακού άρχοντα θα καλέσει την 24η Ιουλίου περίπου το ένα τρίτο από τον κόσμο που έδινε το παρών τις προηγούμενες χρονιές, ήτοι γύρω στα 500 άτομα έναντι 1.500 τα παρελθόντα έτη.

Ήδη έχει σχεδόν ολοκληρωθεί το ξεσκαρτάρισμα της λίστας με τα πρόσωπα που θα λάβουν πρόσκληση και όπως λένε οι πληροφορίες την τιμητική τους αυτή τη φορά, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, θα έχουν οι υγειονομικοί.


Άρα λογικά θα περιμένουμε να δούμε στην δεξίωση και τον καθηγητή παθολογίας με ειδικότητα στην λοιμωξιολογία κ. Σωτήρη Τσιόδρα.

Views: 5

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *