- Διαφήμιση -

O Σύλλογος Φίλων Δημόσιας Βιβλιοθήκης Σερρών τιμά τον Ζήση Μητλιάγκα

O Σύλλογος Φίλων Δημόσιας Βιβλιοθήκης Σερρών τιμά τον Ζήση Μητλιάγκα

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος Φίλων Δημόσιας Βιβλιοθήκης Σερρών δηλώνει 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ

ΤΙΜΑ ΜΕ ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΛΑΚΕΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΕΡΡΩΝ ΖΗΣΗ ΜΗΤΛΙΑΓΚΑ ΦΙΛΟΛΟΓΟ – ΕΜΠΝΕΥΣΤΉ ΚΑΙ ΘΕΜΕΛΙΩΤΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΜΠΟΣΙΟΥ «ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.


βίντεο του Προέδρου Πασχάλη Λογαρνέ την τότε πρόσκληση για την εκδήλωση και το βιογραφικό σημείωμα του Ζήση Μητλιάγκα.

Το Μάρτιο του 2020 με το μήνυμα που σας αποστείλαμε, εμείς, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, εκφράζαμε τη λύπη μας που ήμασταν αναγκασμένοι, σεβόμενοι την ασφάλειά σας, να αναστείλουμε τη διοργάνωση των προγραμματισμένων εκδηλώσεών μας, λόγω του κορονοϊού.

Για το λόγο αυτό αναβάλλαμε την προγραμματισμένη εκδήλωση για τις 23 Μαρτίου 2020  με τίτλο:  «Μετριοκρατία ή Αξιοκρατία» στο πλαίσιο των εκδηλώσεων με γενικό τίτλο:


ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ – Ταξίδι σε θέματα σύγχρονου κοινωνικού προβληματισμού.
 Στην εκδήλωση αυτή είχε προγραμματισθεί να τιμηθεί από το Σύλλογό μας με την απονομή πλακέτας σε ένδειξη αναγνώρισης της πολυετούς και πολύτιμης προσφοράς του στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης των Σερρών,  ο εισηγητής κος Ζήσης Μητλιάγκας – Φιλόλογος – Πρώην Δήμαρχος Σερρών –Εμπνευστής και θεμελιωτής του Πνευματικού Συμποσίου «Μαθήματα Κλασικής Παιδείας».

Τα μαθήματα αυτά και σήμερα συνεχίζουν γίνονται κάθε Τετάρτη 7-8 το απόγευμα σε ζωντανή μετάδοση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών (live streaming μέσα από το κανάλι του ΔΗ. ΠΕ. ΘΕ. Σερρών στο YouTube οπότε μπορεί να γίνεται και ζωντανή συζήτηση με τους τηλεθεατές.

Επίσης θα αναρτώνται στο διαδίκτυο σε διάφορες ιστοσελίδες όπως πχ. Μαθήματα Κλασικής Παιδείας στο Facebook: https://www.facebook.com/mathimata.klassikis.paideias/posts/1126902327758626

Exit mobile version